Zvracení

Otázku položila: Anonymní uživatelka #60786 29.3.2012 10:07

Ahoj holky mela jste nejaká strevní chripku-zvracení prujem, nebo treba i ze spatneho jidla v tehotenství? je to velký prusvih pro mimi???

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já zvracela na začátku 36 týdne, průjem jak čert..a druhý den byl malý venku, takže pokud jsi na konci těhu, tak se může blížit i porod.
    Jinak, víš-li, že to bylo ze špatného jídla, možná bych přeci jen zašla za dr., aby se ujistilo, že to není salmonela nebo nejaký podobný neřád. Hodně zdravíčka oboum!

  • Ahojky...měla jsem jednodenní chřipku asi v polovině těhu...zvracení, průjem..nic jsem v sobě neudržela...pila jsem hořký čaj po lžičkách a nic jiného než černé uhlí nezabralo...miminko bylo naprosto v pořádku, ale jsem si jistá, že já to z jídla neměla, protože u nás v práci v tu dobu řádila střevní chřipka.

  • také jsem měla, někdy kolem 25tt, položilo mě to na jeden den, nemohla jsem ani chodit, duhý den jsem se vzpamatovávala. Už je to dávno, 6 let, ale stále si to pamatuju, bylo to šílený (šlo to ze mě z obou stran a neudržela jsem ani kapku tekutiny), myslím, že se to na mimču nepodepsalo :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist