Zvláštní vkus na kluky?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #391189 14.5.2018 22:01

Ahoj holky,
mám takový zvláštní dotaz. Poslední dobou pozoruji, že se mi líbí o dost starší kluci. Je mi teprve sedmnáct, ale vypadám bohužel tak na dvanáct, takže o nějakého staršího kluka ani nenarazím. Mám zkrátka pocit, že kluci v mém věku jsou ještě děti, myslím chováním. K tomu se vztahuje další věc, jakmile mi kluk přijde hloupý, absolutně ztratím zájem. Netuším, proč se holkám v mém věku líbí kluci, kteří jsou tak o rok starší a mně se líbí tak 25letí. Jsem z toho dost zmatená :(

  • 15.05.2018 13:31:57 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk15.5.2018 6:47

    Taky mi to nepřijde jako zvláštní vkus na kluky, byla jsem stejná:-D ve čtrnácti mě zajimali dvacetiletí a starší. Navíc nesměli a dodnes nesmí být hloupí. Zato nemuseli být vůbec pohlední:-) zvláštní vkus si představuji popravdě úplně jinak:-)

  • To je naprosto v poradku :)

  • To úplně v pohodě, nemusíš být zmatená. Mojí rodiče jsou od sebe 5 let. Mimochodem, já taky i ve svých nynějších 25 vypadám na 15, mám 14 letou ségru a občas si lidi myslí, že já jsem ta mladší. A to mám dceru a jsem podruhé těhotná :-D ... Když jsem ve 14 začala chodit se svým kamarádem, bylo mu tehdy 17 a půl. Nastetsi ho naši znali, tak to nebyl problém. Vztah ztroskotal na tom, že on se chtěl po maturitě ženit, což bylo rok po tom, co je spolu chodili, a to mě ve 14 dost zaskočilo. Pak jsem v 17 chodila s klukem, který byl o rok mladší. Vůbec nechápu, jak jsem k tomu dospěla. Po třech měsících to krachlo. On se chtěl jen "bavit" a já samozřejmě přemýšlela už trochu jinak. A pak jsem si za půl roku našla kluka/manžela. Našla není to pravé slovo, znali je se už 20 let, ale do té doby jsme o sebe nijak neprojevili zájem. Manžel je o 4 roky starší. A popravdě, občas mi přijde, jak kdyby byl o rok mladší :-D ale to jsou prostě chlapi :-D pokud se ti líbí kluci v takovýmhle věkovým odstupu, je to úplně ok. Aspoň je vidět, že už přemýšlíš a chováš se jinak. Kdyby se ti libili 40ti letí chlapi, to už by mi asi přišlo trochu divný, ale takhle ne.

  • dina16.5.2018 13:56

    To je úplně normální :) Je mi 25, vypadám opravdu na 16 a doteď se bez občanky nehnu... jsem už druhým rokem s přítelem, kterému je 45 :)

  • Vklidu :D je mi 15 a já jsem zase ujetá na pěkných asiatech ( nejvíc převládají korejci :P ) každá jsme prostě jiná a máme i jiný vkus tím se netrap. Je to úplně normální.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 502 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist