Ztráta těhotenských příznaků

Otázku položila: Bývalá uživatelka #35211 4.3.2012 13:38

Ahoj holky,mám dotaz..Může ztráta těhu příznaků značit potrat?:( Od včera mě nebolí prsa,ani mě nepíchá v podbříšku,což se mi ještě nestalo :( měla bych být v 8tt..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Neboj, neznamená to potrat, mě také těhu příznaky vymizely a miminka jsou v pořádku;)
    Ty jsi strašně vystresovaná :( Už tu od tebe čtu několikátý dotaz a je mi tě líto :( Snaž se být v klidu, stresem akorát miminku ubližuješ. Vím, že je to těžké když už jsi jednou potratila, ale přece nechceš porodit uzlíček nervů. Věř že všechno bude v pořádku a uvidíš, že nakonec porodíš krásné zdravé miminko. Přece nebudeš 9 měsíců v permanentním stresu! Nebo se zkus lékaři svěřit se svými obavami, třeba by tě dokázal uklidnit;) Držím ti palce!

  • Ja je take stratila v 8tt uplne to same a mela jsem strah ze zase potratim,dva dny na to jsem sla na gyndu a doktor me delal UZ a vse bylo OK a kdyz jsem se ho na to ptala rikal ze je to normalni a ze muzu byt rada.Ale jsou tady i takove kterym to naznacovalo potrat a ten se stal.Tim te nechci strasit ale ja vzdy myslim i na to ze se muze stat i to horsi.Zajdi si k lekari drzim palecky urcite to bude Ok.

  • Ztráta těhu příznaků rozhodně neznačí potrat.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist