Změna obličeje

Otázku položila: Anonymní uživatelka #45133 9.1.2012 14:55

Je mi 14 a mám kulatý obličej..Hodně mě to štve protože vypadám pořád jako děcko a když se usměju nevypadá to moc pěkně..Myslíte že v průběhu dospívání se tvar ovličeje protáhne nebo změní?Aby to působilo víc žensky?prtože mám i široký nos který mě fakt štve tak jestli se i on ještě změní?Abych nevypadala pořád jako ošklivé dítě..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Měj se ráda taková jaká jsi a pamatuj si, že úsměv sluší úplně každému... :-) Jestli máš obličej kulatý, šišatý nebo hranatý je přeci úplně jedno, každá jsme nějaká a každá jsme hlavně originál!!! Nechtěj vypadat ve 14 letech moc dospěle, to už budeš pak celý život....

  • A jaký máš účes ? Lidem s kulatým obličejem se nedoporučují krátké účesy jelikož zvýrazňují kulatost. Dlouhé vlasy obličej protáhnou. A pokud máš vlasy např. splihlé a jemné tak doporučuji natupírovat aby se dodal objem. Pokud máš vlasy dlouhé a stejně se samasobě nelíbíš, tak zkus počkat, třeba se tvar obličeje trochu změní. Ale je fakt, že kolegyně má taky kulatý obličej, vlasy má krátké do podkovy, placatý nos a každému příjde roztomilá. Až začneš samasebe brát takovou jáká jsi potom se začneš líbit i ostaním. Zkus si trochu věřit a uvidíš :-)

  • Ahoj, tak já mám kulatý obličej a jsem dospělá a vůbec mi to nevadí, naopak mi každý říká ( i muži), že je to velmi roztomilé, takže neboj ono to má i své výhody.:-)

  • Musíš se líbit sama sobě. vím je to těžké ale poprat se musíš. tvar obličeje se mění jen u některých. koukni na Madonu ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist