Změna je život x)

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25991 4.12.2011 9:55

Dobré ráno holky :-) Mám prosbičku, ráda bych chtěla kompletní změnu, Nemáte nějáké návrhy na účesy pro polodlouhé vlasy? Mám je tak ke krku dlouhé, potom nějáké líčení lehké a hezky to vypadá :-) A hlavně aby to nebylo přeplácané protože je mi jen 13 bude mi zachvíli 14 a rozhodně na sobě nechci mít tunu make - upu který nepoužívám jde čistě jen o hezké namalování očí :) .. A potom jestli nemáte nějáké oblíbené obchody s oblečením, kde je levné seženu něco do 500,- a tak :-D a jsou pěkné hadříky :-) a poslední věc, co používáte na pupínky? :-) Když vám nějáký vyleze?:-) Používáte nějákou kuličku od Garnieru? Odstaní pupínek a odstraní i kruhy pod očima?Moc Děkuji za rady:-) Hezký zbytek neděle:-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Verousek894.12.2011 10:23

    Nevím, jak je to teď s líčením v tak mladém věku, jako je 13 let, ale mně teda nenapadlo se v 13 letech líčit, ale je mi jasné, že se doba změnila. Co jen korektor na zamaskování nerovností, pudr na sjednocení pleti a řasenku? Mně se nelíbí mladé slečny, které se líčí, proto ti víc neporadím. Na akné používám masku od garnier pure active 3v1. Na kruhy pod očima hodně pij vodu a k tomu dostatek spánku. Co se týče obchodů na oblečení, tak já chodím do nákupního centra na slevy v jednotlivých obchodech, tam pak seženu tričko klidně za 50-100kč, nebo v tescu se dají také sehnat hezké věci.

  • Já ti poradím hlavně s těmi vlasy - zvaž hlavně to jaké tvé vlasy jsou,jestli husté, řídké, rovné.. jelikož chodíš do školy, nemáš čas si vždy vlasy umýt a vyfoukat do toho tvaru jaké jsou například na obrázku.. Nech si hlavně poradit od kadeřnice... S tím líčením si taky myslím,že méně je více, já doteď používám jen pudr, tužku na oči a řasenku...

  • Tak z účesů se mi líbí třeba tenhle :)
    http://nd01.jxs.cz/100/474/8082396f40_18140819_o2.jpg
    A jinak co se týče líčení - používám pudr, korektor, tužku na oči a řasenku (je mi 18), být tebou tak bych vynechala tu tužku a jenom zlehka použila řasenku :)
    Oblečení nakupuju různě, mám ráda klasické obchody jako Takko, Terranova, H&M, Orsay... tam si vždycky vyberu :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist