Zkusíte mi poradit..??

Otázku položila: Bývalá uživatelka #24703 22.7.2011 20:53

Milé womenky,mám problém,kterej sem si dlouho nechtěla připustit,ale je na čase to nějak řešit. Problém je s mým výbušným chováním.Mám totiž občas návaly vzteku,jakmile mi někdo jen trochu našlápne,ale není to tak pokaždé. Někdy to přejdu uplně v klidu,ale někdy šíleně vybouchnu,jsme protivná,sprostá..atd. Vím,že tyhle náladu jsou horší když mám MS,ale hrozně mě to chování štve a později i mrzí,jelikož v tom návalu vzteku říkám a dělám věci co nechci a co mě mrzí:(Hrovna dnes mě vytočilo,když přítel nechápal cop mu chci říct,hrozně mě to vytočilo,začala jsem být protivná,nepříjemná a později jsme byla jak uplná hysterka, do toho pak začnu brečet,že mě to mrzí...:( Nevím co se to děje a jak tohle potlačit:((( Později si své chování vyčítáím. Prosím,budu ráda,za jakékoliv rady,pokud s tím máte nějaké zkušenosti...Děkuju..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, mam podobnou segru a reknu ti, ze je nekdy fakt nesnesitelna a spoustu lidi si timhle chovanim od sebe odehnala. No zkus sportovat. Je to idealni na vybiti enerige, ktere ty mas asi hodne. Je fajn, ze si to uvedomujes, to je prvni krok k uspechu. :o) Segra vidi chybu jen v ostatnich. Dalsi krucek je ten, jit se omluvit a priznat svou chybu. Mluvit i o tom, ze te mrzi, cos rekla. Napocitej prvni treba do 50ti :o) nez zacnes jecet. :o) Je lepsi se zhluboka nadechnout a problem vyresit az trosku vystydnes. Zkus se zamyslet nad tim, jak to ten druhy mysli. kdyz zjistis, ze ti opravdu nechce ubklizit ani te nastvat, tak se ti bude hur po nekom jecet. :o) No ale lehke to asi nebude. Hodne stesti :o)

  • nás oddělily při porodu ?:-))) já jsem taky taková a to jsem se už dost polepšila.. sebeovládání je jedna z nejtěžších věcí na světě... já jsem odcházela z místnosti, no teĎka jsem zas nějak povolila a každou na sebeovládání, ale měla bych se nad sebou opět pořádně zamyslet a začít třeba odcházet z místnosti, protože já pak v návalu vzteku říkám věci, kt. mě mrzí a přiznám se, že jsem sem tam hodila i věcma...

  • Nemuze to byt PMS? Mas takove stavy cely mesic nebo se pravidelne opakuji od poloviny cyklu?

    To co popisujes znam, ale u me je to prave soucast PMS. Dva az tri tydny v pohode, nic me nerozcili, jsem relativne mila i na lidi co me stvou.. ale od ovulace, nebo tyden pred MS jsem na zabiti. :( Zkusila jsem vsechno mozny, povedlo se to stahnout vzdycky na jeden den (to bych si pak vrazila druhej den par facek). A dalsi mesic znovu a jeste horsi.

  • Já to mám vždycky první den pauzy mezi platíčky antikoncepce, jsem schopná se pohádat uplně kvůli všemu, ale je to naštěstí vždy jen jeden den. Když jsme s přítelem vypozorovali, že je to tak vždycky ten první den, tak jsme se domluvili, že spolu v tu dobu nebudeme tolik komunikovat, oba se snažíme... Přítel z toho byl dost vyklepanej, protože já jsem byla schopná vyhrožovat rozchodem a řikala jsem věci, za který bych si ted opravdu nafackovala, vždycky jsem se mu pak další dny pořád omlouvala a vyčítala si, jak můžu být tak blbá. Přítel pochopil, že to tak prostě je a já to v tu chvíli neovládnu, je úžasnej, jsem hrozně ráda že mám právě jeho, každej by to asi nesnes:( Vždycky mu řeknu dopředu kdy to bude, ale musím se taky snažit, když mě něco naštve, tak se jdu uklidnit...rozdejchat to. A když na to zapomenu a vypadá to, že každou chvílí začnu ječet, tak mě nenápadně upozorní on. Pak se vrátim, on si mě k sobě přitulí, dá mi pusu a je štastnej, že se daří a nehádáme se;)

  • Pokud bereš HA a je to už delší dobu, přisuzovala bych to tomu a změnila HA...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 220 otázek, kterým se dostalo 271 570 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist