Zkušenosti s těhu testy - dr. max, intimed pregnancy, pepino

Otázku položila: Anonymní uživatelka #349660 30.1.2018 12:29

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti s jednotlivými těhotenskými testy dr. max (citlivost 10), intimed pregnancy (z dm, citlivost 25) a pepino (citlivost 10). Dnes jsem měla dostat menzes, ze zvědavosti jsem si včera ráno udělala test dr max. Na něm byla hodně slabá druhá čárka, duch ne, protože jsem vůbec nemusela hledat, ale opravdu ta čárka byla velmi slabá. Tak jsem si při nákupu koupila v obchodě pepino test se stejnou citlivostí jako dr. max. Ten jsem vyzkoušela dnes ráno a na něm vůbec nic, sněhobílo... Mrzelo mě to, ale co. Pak jsem ovšem musela jít koupit věci do drogérky a nedalo mi to a v dm jsem si koupila intimed pregnancy. Až doma jsem si všimla, že má vyšší citlivost 25. A protože jsou v balení 2 testy, jeden jsem zkusila hned doma cca v poledne. A na něm se mi ukázala podobně slabounká čárka jako včera na tom dr. maxovi. Tak jsem z toho celá popletená. Je možné, že by mi dva různé testy udělaly falešné duchy/slabounké čárky? A jakou máte zkušenost s těmito testy? Chtěla jsem přidat fotku, ale ať se snažím, jak se snažím, fotka vypadá jinak než realita....

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja si myslim ze tehu budes nejspis :-) dr max snima jsem spokojena a nikdy mi falesnou carku/ducha neudelaly... pepino ty nejak nic moc nebo byli dyl pozitivni nez dr.max a tamty jsem nezkousela tak nepovím :-D drzim palce vyckej 2dny a testuj znova z ranni moci a uvidis mela by carka silit :-)

  • terryk30.1.2018 12:58

    Napíšu tady to, co žádná nechce slyšet, ale je to nejlepší způsob, jak zjistit tehu. Testujeme Maxem za pět dní, pokud do tý doby nepřijde ms. Zatím to vypadá nadějně, nejspíš jde o těhotenství, Dr max je většinou dost přesný.

  • Petrakim30.1.2018 14:11

    Pepino má málo barviva, takže nemusí nic ještě ukázat (a mám za to, že je to 25, jelikož 10 jsem nikdy nepotkala a vždy testovala s 25) a Dr. max už ukazuje. Není důležitá síla čárky, ale to, že je vidět. Případně zajdi na krev, jestli chceš mít jistotu, a nepočurávej další testy. Ten čas, co strávíš nakupováním a počuráváním vyjde dráž než jeden odběr v laboratoři (přepočteno na čas).

  • Dr. Max je nejlepsi. S jinyma enemam dobrou zkusenost. Bud neukazaly, nebo ukazovaly falesne. Dr. Max nikdy nelhal. A ze jsem se natestovala :-)

  • Já si u Dr. Max kupovala těhotenské testy, když jsme se snažili o obě naše děti a pokaždé byl výsledek přesný (a že těch pokusů bylo), takže pokud jsi tam měla čárku, tak myslím, že budeš těhotná. :-) Osobně téhle lékárně věřím, jsou na trhu už dlouho (viz. https://www.vimvic.cz/clanek/dr-max-zacina-ovladat-lekarensky-evropsky-trh ) a pro zákazníky dělají opravdu hodně. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist