Zkušenosti s folikulometrií

Otázku položila: Anonymní uživatelka #231473 25.11.2019 13:58

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, jaké jsou vaše zkušenosti s folikulometrií. Já s tím teď trochu válčím:
Už několikátý cyklus se mi nedaří se objednat na správné dny ke své doktorce, vždy mi to vychází na víkend, den kdy neordinuje nebo má zrovna dovolenou. Když to jednou mohlo vyjít, tak se mi cyklus celý neobvykle posunul.
Teď mi to vychází zase na Vánoce a tak jsem se pokoušela objednat rovnou na více dní na leden, protože pak až budu vědět jak mám ten daný cyklus tak mě k mé doktorce nevmáčknou. Nicméně na víc dní mě sestřička neobjednala, že to se prý tak nedělá, že když se jeden den nic nevidí, tak bych přišla znovu. A to já jsem měla tedy pocit, že to se právě tak dělá.

Mimo moji doktorku v ordinaci je ještě jedna, u té jsem teď byla osmý den cyklu a spočítala mi, že ovulovat mám včera v neděli a dnešní kontrolu mi zrušila, že by byla zbytečná. Ale podle teploty a hlenu jsem si dost jistá, že včera ovulace ještě nebyla, že možná bude dnes nebo ještě později. Stalo se vám to někomu?

Trochu to nabouralo moji důvěru a mám chuť se na všechny folikulometrie vykašlat a prostě jen zkoušet jak to přijde, ale od ledna jsem právě měla brát Clostilbegyt a to bych zrovna asi měla chodit na ultrazvuk...

Co myslíte?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 515 odpovědí a 409 718 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist