Zkusenosti s Araby

Otázku položila: Bývalá uživatelka #32904 8.12.2011 10:06

Mate nektera zkusenost ze vztahu s Arabem - muslimem? Rika se, ze mimo Arabske zeme Allah nevidi, a tak se podle toho take chovaji... piji alkohol a provozuji nemanzelsky sex... A nas nemuslimky berou jako snadno dostupne prostitutky. Seznamila jsem se pred casem s jednim takovym. Mame spolu hezky vztah. Z me strany nic vazneho, mam ho moc rada, ale zamilovana rozhodne nejsem, jeste jsem nikdy nebyla, preferuji spise "volnou lasku". On ale tvrdi, ze me miluje, rika mi to porad. Take rika, ze se o me postara a chce se mnou byt navzdy... Seznamili jsme se v klubu, oba byli opili a hned na to vlitli. Mel doma peknou zasobu kondomu, hned jsem si rikala, ze to bude takovej ten co strida holky jak ponozky. Ale od prvni chvilky se ke mne chova, jako bych byla jedina na svete. Je moc pozorny, plati za me, skvely milenec a je moc hezky... Predstavil me vsem svym kamaradum, travime s nimi cas. Kdyz jdeme po meste, drzime se a pusinkujeme, coz oni normalne na verejnosti pry nedelaji.
Co me zajima je to, jestli si myslite, ze to co rika, mysli opravdu uprimne a nebo si se mnou chce jen uzit ? Nevim, co od toho vztahu ocekavat. Ja bych to ukoncit nedokazala, na to ho mam moc rada, tak doufam, ze to ukonci on. Do Saudsky Arabie s nim rozhodne nepudu!
Diky za vase nazory ;-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky,i Ja ti muzu říct Mám araba za manžela Uz 21 let.Je to Tunisan.Snese me modre z nebe.Nikdy bych nemenila.A u nich doma v Tunisu se proste Mám .Ale nez jsme spolu zacali spát jsme se zasnoubili.,potom vzali.Protože jsou muslimové a az po svatbě .Je pravda ze maji ženské jen pro pobavení ?!A ty píšeš ze je ze Saudske Ar. Tak se divím ze se nebojí Allaha,tam to berou fakt vázne .A jsou hlavně hodne zarlivy a výbusny.,pozorný a dělají vse pro rodinu.proste jsem doma z detma a on se stará .Ja bych nemenila.A víš ze si te musi vzít i v mešitě ?Sama uvidíš ,Dávej si pozor,

  • Jen jsem ti chtěla Ještě říct ze v Saudsky bys musela chodit zahalena a nosit hijab.Porozmyslej,není to jen o jeho krásných očích ,penězích a sexu

  • Ahojky, já jsem byla ne přímo s Arabem, ale s makedoncem 2 roky, bylo to taky hezké, byl na mě hodný, na začátku, ale pak se z něj vyklubal strašný grázlík. Měl doma ženu a děti a kromě mě ještě několik jiných. A taky mi říkal pořád, jak mě miluje, na veřejnosti žádný problém. Připadá mi, že si sem jezdí jen užít. No, pěkně jsem se poučila a jsem ráda za mého milovaného českého a upřímného přítele. Samozřejmě neříkám, že je to i tvůj případ, ale nějakou dobu jsem se v těhle kruzích pohybovala a neznám žádného z nich, který by byl upřímný :-( Dnes vím, že když je potkám, tak raději přejdu na druhou stranu ulice a bavit se s nimi nechci :-(

  • Borlova8.12.2011 10:54

    Souhlasím s anonymní uživatelkou. Úplně jiná mentalita. Znám jednu ženskou, co taky jednoho má. Ze začátku byl přesně takový jak popisuješ. Mají spolu dítě a teď je na ní zlý a nepracuje a pracovat nechce. Žijou spolu v ČR. Chce aby s ním odjela do jeho země, ale sama dobře ví, že by to bylo pro ní ještě větší peklo. Bojí se, že jí jednoho dne dítě vezme a uteče s nim do jeho země. Arabům bych nevěřila ani nos mezi očima. Četla jsem o nich spoustu knížek. Umějí se pěkně přetvařovat. Ale samozdřejmně může být mezi nimi vyjímka, ale podle toho co popisuješ, bych zrovana neřekla, že to bude ten tvůj. Už jenom kuli těm kondomům. Kdyby měl doma jedno balení, tak neřeknu, ale zásobu........ Myslím si, že tě od něho bude každý odrazovat, protože spousta lidí ví, jak to s nima je.....Musíš se ale sama rozhodnout.

  • Zdravím, to co popisuješ nezní špatně, ale máme v rodině také jednoho - tchýně si ho dokonce vzala a to, co se z něho vyklubalo, bych nepřála ani nepříteli. Není schopna se ho teď vůbec zbavit, rozvod nechce, vydírá jí, vyhrožuje jí, mstí se jí... Podezírá jí z nevěry (to vůbec není pravda). I když se to všude píše, mají skutečně úplně jinou mentalitu... Doporučuji z toho vztahu utéci. Já osobně bych se toho bála.

  • Utec, dokud to nebere moc vazne. A rozhodne zadna svatba, v tom pripade se stavas pro muslima majetkem, ne zenou. A takovy majetek nema pravo odchazet, i kdyby ho on podvadel a nejlepe i mlatil. Na to vazne bacha. Ja osobne bych s jakymkoli muslimem nesla ani do postele, opila neopila. Muslimu znam dost a domu bych je nechtela. A navic, muj otec neni muslim, dokonce je nesnasi, ale ma tyhle koreny v rodine a reknu ti, cela rodina jsme poznali, ze zivot s nim je pekne na h...o! Mama uz jen ceka, kdo z nich dvou umre driv, pry tak i tak bude mit ona konecne klid... Rikam ti, utec.

  • Ahoj.preferovat muže že jsi jediná na světě,ale když spolu nejste máš jistotu že tam není jiná?Já bych též nešla.Může být sice šarmantní okouzlující.Ale jak píší holky.Je jinak vychovaný a má jinou mentalitu a pochybuju o tom že pobyt v Čr ho hned tam moc změnil.Kdepak .Jen co pod čepcem řekla bych změna.Vždy Českých a třeba Slovenských chlapů je....Hodně štěstí ať už se rozhodneš jakkoli.Já sama za sebe říkám Bič a pryč.

  • taky jsem si něčím podobným prošla a budu stát při názorech ostatních. Galantní to opravdu jsou, to se jim musí nechat. Dbají na to jak se oblékají, umí se hezky chovat, sladké řečičky jim jdou z pusy jedna radost. Ale do hlavy jim nevidíš. Jsou jiní.
    Mám známého araba, který tady studoval medicínu, krátce se vrátil s českou manželkou k nim domů, ale bylo to tam něco tak strašného, že se rychle vraceli zpátky. Ona tam byla jako služka v jeho rodině, i když se ji snažil chránit, stejně tam s ní dobře nejednali.
    Teď už žijí jen tady, on se domů za rodinou nevrací, přizpůsobil se životu tady. Manželku bere jako rovnocennou bytost a mají spolu hezký vztah. Sám si vybral jak chce žít. Děti nevychovává ve své víře a zvycích, přijal ty naše. Ale to je asi opravdu výjimka a většina jich takových není. Málokterý arab by chtěl zůstat v ČR, sice tu velmi často studují, ale jak školu dokončí, odchází nejčastěji do Anglie a potom se vrací domů.

  • Simone8.12.2011 18:14

    Tak abych přidala i svoji zkušenost: rozhodně ne všichni Arabové jsou hodní jen navenek a v soukromí mlátí své manželky. Na druhou stranu je ale pravda, že mají úplně jinou mentalitu a s tím je potřeba počítat. Ono ale hodně záleží, odkud ten Arab je - takový Syřan totiž bude úplně jiný než Tunisan a Kuvajťan zase jiný než Maročan. Já mám mezi Araby mnoho známých a mezi nimi jsou naprosto milí a hodní muži i ti, se kterými bych nevydržela ani minutu (manželky samozřejmě nemlátí, ale chovají se jako machové). Co je ale potřeba říct je to, že Arabové celkově vnímají zamilovanost mnohem intenzivněji, než Evropané. Proto ta slova o lásce a manželství. Pak záleží, v jaké je daný muž situaci a postavení - někteří se tímhle chováním chtějí dostat k evropským ženám, protože z toho cítí výhody, jiní to myslí opravdu nezištně. Takže opravdu nedoporučuji házet je všechny do jednoho pytle, ale na druhou stranu být obezřetná a počítat s naprosto odlišnou mentalitou.

  • ceske holek maji negativní zkušenosti ne jen s araby.mate koukat do zrcadla na svuj image v evrope a ve svete. musite byt schopni nejdrive vedet co jeste vy nize posoudit ostatni .vy rikate mam araba doma, na druhu stranou, jine rikaji mam ceskou doma.radsi uklidte nejdrive svuj dum pred pousozeni dum sousedy.;-)

  • ceske holek maji negativní zkušenosti ne jen s araby.mate koukat do zrcadla na svuj image v evrope a ve svete. musite byt schopni nejdrive vedet co jeste vy nize posoudit ostatni .vy rikate mam araba doma, na druhu stranou, jine rikaji mam ceskou doma.radsi uklidte nejdrive svuj dum pred pousozeni dum sousedy.Zdravim

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 526 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist