Zkušenosti s AngelSounds JPD-100S mini

Otázku položila: Bývalá uživatelka #175923 20.12.2018 12:59

Máte tu někdo zkušenosti s tímhle přístrojem? Jsem v 11. týdnu a ráda bych občasně zkontrolovala tlukot srdíčka našeho miminka. Mám blbé zkušenosti a prostě vím, že by mne to uklidnilo. Ráda bych znala vaše zkušenosti.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Slvela vec, me nakonec od koupe odradila cena a skutecnost, ze stejne druhe mimi mit nebudem.
    Osobní zkusenost - stetoskop za par kacek, ti ppslouzi uplne stejne:-)

  • WojKa20.12.2018 14:09

    Já používala angelsound v druhém těhotenství. Srdíčka jsem našla poprvé cca ve 14tt, i když různě se tvrdí, že se dá najít už dříve. Já měla trochu problém najít obě, čekala jsem dvojčata, takže jsem netušila, jestli jsem nenašla dvakrát stejné dítě.
    Mně to dělalo dobře si občas srdíčko poslechnout. :-) Jen to ze začátku může trvat než ho najdeš, ale tím se nestresuj.

  • Ja jsem ho puvodne chtela take, nakonec jsem ho nekupovala. Byla jsem vyplasena ze zacatku porad ze vseho, stejne jako ty. Ale kdyz jsem si vzhledem k ruznym diskuzim kde zeny psaly ze se kolikrat to srdíčko nepodarilo najit uvedomila, ze to by me mohlo plasit jeste vic, od koupe jsem upustila. Nelituju toho, clovek si zvykne a navic za par tydnu uz jsou citit pohyby.. usetrila jsem nejake penizky a tak muzu ted investovat treba do vybavicky.
    Samozrejme je to tvoje vec jestli si to poridis nebo ne, ale asi bys mela spis ,,zapracovat,, na tom at nejsi porad v nervech a nesledujes se tak :) nebo za chvili nevylezes z domu :) pokud by te to ale melo drzet v klidu, neptej se a kup to.

  • Taky jsem si ho chtěla pořídit. Po přečtení diskuzí jsem si to rozmyslela. Údajně můžeš místo srdce miminka slyšet svoje srdce, takže jistotu nemáš nikdy.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist