Že by to něco znamenalo ?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #42977 9.6.2011 10:34

Dobré dopoledne přeji. Včera mi bylo nějak něvolno - možná tlakem, ale už pár dní mě dost bolí pánev. Jakoby kyčle u kloubů, malé se začíná strašně hýbat a kopat, že to někdy není moc příjemné, nebo mě nenechá spát a dnes v noci jsem měla dokonce sny, že už jsem měla mimi doma, atd. Je to podvědomím, že už odpočítávám dny - jsem 37+5 týden těhu, nebo už se to může opravdu blížit a dojde to co nevidět ? Děkuji za komentáře.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • dzusinka9.6.2011 10:48

    Tak jsem četla - včera mi bylo nějak nahovno. :D Jinak si myslím, že ty sny máš proto, že ti není moc dobře a mozek si tak ve snech snaží vymyslet proč a dojít k nějakému vyústění (porodu) tvého těhotenství. Prostě už se ti to blíží, tak není divu, že se ti o tom zdá.

  • Sny o porodu jsem měla taky v tom 37. týdnu po tom co mi řekla MUDr. že porod se začíná chystat, že jsem otevřená na jeden prst. Ted jsem 39+3 a pořád nic, otevřená jsem na dva prsty CS 8 a už tři noci po sobě se budím a nemůžu pořádně spát, ptz me pobolívá v podbřišku. Vždycky si říkám že už to bude ono a zase nic, takže ti přeju ať porodíš do termínu, ale opravdu se nedá odhadnout kdy to přijde...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 539 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist