Zdravotní problémy

Otázku položila: Anonymní uživatelka #52528 21.9.2011 14:13

Holky co jste používala pří pálení a řezání při čůrání ??

děkuji za radu

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Urologický čaj a brusinkové tobolky. Je jich na trhu hodně, stačí si jen vybrat. V lékárně určitě poradí. Já osobně beru MioUrin. Pokud to do 2-3 dnů nepřejde, doporučuji navštívit praktického lékaře, popř. urologa.

  • Urologický čaj a být v teple....ale je lepší si zajít k Mudr. ať si neničíš zdraví,jelikož se zánětem není si dobré zahrávat!!!

  • Tinktura z lichořeřišnice, mám ji na doporučení od urologa, brusinkové a urologické čaje, brusinky buď v tabletách nebo i sušené, pokud se pálení nezlepší nebo naopak zhorší, určitě navštiv lékaře.

  • Měla jsem problémy od šesti let, v různých intervalech a s různou intenzitou. Takže:
    1. hodně, hodně pít a být v teple. Není to vůbec příjemné, pořád lítáš na záchod, ale někomu tohle "propití se" pomůže. U mě to snad nikdy nezabralo, ale je to možnost.
    2. Brusinky a lichořeřišnice u mě spíš pomáhaly při prevenci, ale přijde mi, že pomohly.
    3. Když už jsem po sobě měla dvakrát antibiotika a stejně se mi záněty vracely, objevila jsem Rowatinex. Prodají ti ho v lékárně bez předpisu a vždycky zabral. Mají pilule i kapky. Kapky jsou takové olejovité a vracely se mi i hodinu po požití, pilule byly bez problémů.
    4. Nejdůležitější věc - pořádné spodní prádlo. Není to sexy, chápu, ale když jsem (a hlavně přes zimu) zavrhla tanga, měla jsem pokoj.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 209 otázek, kterým se dostalo 271 548 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist