Zdravé mlsání

Otázku položila: Denilka 2.6.2021 23:28

Dobrý večer, začala jsem držet dietu, jím hodně zeleniny a ovoce, maso a dost se hlídám. Občas mě ale popadnou hrozný chutě a já se fakt trápím :( Poradíte jak zdravě mlsat?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy3.6.2021 6:00

    Chuť na sladké značí nedostatečný denní příjem. Když budete jist málo než je minimálně bazální metabolismus, tak se vám metabolismus zpomalí a rozhodně nezhubnete. Zkuste kalorické tabulky - appku, web i fb.

  • Jak píše Francy, značí to jen pouze to, že nejíš správně, máš někde deficit. Já když jsem nějakou dobu jedla zdravě, jedla jsem opravdu pravidelně. Snídaně, Svacina, oběd, svačina, večeře. Jídlo bylo vždy pestré a chuť na sladkosti či slané nebyla

  • Donina3.6.2021 13:30

    Tak tohle mně taky zajímá:-)

  • sisterrys3.6.2021 23:07

    Mám vysledováno, že chuť na sladké mám, když mám málo bílkovin, Takže ty navýšit (hlídat si, aby byly ke každému jídlu). A jinak lze mi chuť na sladké zažene ovoce s jogurtem, káva, kousek vysokoprocentní čokolády nebo oříšky. Hodně mi sedí nízkosacharidové stravování, na něm po počátečním absťáku chuť na sladké vůbec nemám.

  • Zdravím, mě se osvědčila ořechová másla - je to zdravé mlsání a chuť na sladké zaženou vždycky.

  • ivanka08731.1.2023 16:18

    Protože jsem před lety začala tak nějak více uvažovat o tom co jím a co bych rozhodně už nikdy jíst neměla, rozhodla jsem taktéž, že začnu brát trošku více vitamínu od značky https://www.actifit.cz/znacka/myvitamins/ myvitamins. To je ta, která je asi nejvíce proslulá na českém a německém trhu. Znáte určitě, že?

  • ivanka08720.3. 14:05

    Abych se zase dostala do nějakého jídelníčku, rozhodla jsem se že se podívám na internet a podle toho budu třeba nakupovat. Zjistila jsem že takové https://www.iplody.cz/vlocky vločky si můžete také pořídit někde přes internet a nemusíte tak s nikým ani komunikovat. Ten internet nám fakt otevřel oči.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist