Závislost na masturbaci

Otázku položila: Anonymní uživatelka #397843 9.2.2019 2:10

Dobrý den. Je mi 15 let a mám docela závažný problém. Asi jsem závislá na masturbaci. V den kdy toto píšu jsem se udělala skoro hned po sobě 7x a nutí mě to dělat znova. Mám strašnou úzkost ,ale udělat se znova mi nepomůže a hlavně to moje tělo nechce. Nevím co mám dělat. Snažila jsem se cokoliv ale opravdu nevím co dělat. Nechci s tim nikam jít ale zároveň mi to nepřijde normální. Ještě v tak mladém věku. Prostě někdy mám potřebu to udělat i když můj klitoris boli nebo se skoro neudělám. Nechci to ani říct mámě. Mám přítele a vím, že má stejný problém. Ale není na tom tak hrozně jako ja.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • interstellar9.2.2019 10:14

    Zkus se nějak odreagovat, třeba sportem - choďte s přítelem každý den do fitka nebo hrajte squash, cokoli. Jestli se díváte na péčko, zkuste to taky omezit. Myslím, že hlavně nějaká náročnější fyzická činnost je důležitá na kompenzaci rozbouřených hormonů.

  • Asi bych to tolik nehrotila...pokud máš/te potřebuju tak ti dělej...v soukromí samozřejmě. A ten sport přidej/te k tomu. ;-)

  • Ahoj, taky jsem měla podobný problém, kdy jsem to rozumem nechtěla provést, ale tělo si to vyžadovalo. Někdy jsem podlehla, ale často se mi podařilo to překonat. Třeba zvýšeným fyzickým výkonem (běhání...), ale někdy i normální činností, která tě hodně baví, nějaký koníček... Pomohly mi i sprchy v hodně studené vodě... jít večer spát, až jsi opravdu unavená a ráno zase hned po probuzení vstát, nezůstávat zbytečně ležet dlouho pod peřinou... přeji ti hodně síly! :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 481 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist