Žárlivý přítel

Otázku položila: Anonymní uživatelka #49196 1.8.2011 7:38

Ahoj holky potřebuji moc poradit.Mám přítele chodím s ním už přes rok a ok hrozně moc žárlí. Nesmím se s nikým bavit, na nikoho se koukat ani si s někým psát.Klikrát už mi udělal před lidma takový sény žárlivý.Všichni z rodiny mi radí ať se s ním rozejdu že by mě mohl i mlátit v budoucnu.Já bych tento krok udělala moc ráda jenže nevím jak, ještě pořád ho miluji a nevím jak mu říct že je konec.Vím že mi bude vyhrožovat že se zabije atd....Děkuji předem za odpověď.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ti kdo vyhrozuji ze se zabiji to nikdy neudelaji,sebevrah o sebevrazde nikdy nemluvi.od takoveho kluka zavcasu ruce pryc.

  • Ahoj ze sve zkusenosti to radeji ukonci.Ja to hodila za hlavu a rikala si ze je to laska ze me miluje ale omyl se stal pravdou.A k tomu jsem si ho jeste vzala a meli jsme dite.A pak to bylo jeste horsi bral me jako majetek.S nikym jsem se nebavila ,kdyz sel kolem me nekdo znamy divala jsem se do zeme a stacilo kdyz jsem sla za nasima uz jsem ho podvadela ty sceny byli hrozne .Vhrozoval ze se zabije jestli ho opustim.Kdyby byl uzakonenej STALKING tak jde sedet.Bylo z toho prnasledovani protoze jsem ho opustla a pozadala o rozvod a pak me zacal mlatit.Bylo to hrozny .Takze ti radim pryc snim dokud nemate zavazky. Nebud hloupa nekde na svete je lepsi chlap ktery si zaslouzi tvou lasku.Ja svou nasla a ted cekame mimi.

  • Taky to tak mam uz 2 roky si s nikym nepisu a tak , ale bere me sebou na ruzne grilovacky a tak a tam se pobavim az az i bez neho a nikdy mi neudelal scenu , zaclo to kdyz sem si psala s klukama a pak se s toho stal sexting tak ho to nasralo a rekl ze mi to nezakazuje ale ze by byl rad a ja rekla ze pokud to udela i on pro me nemam proti takze si klidne dal s nimi pisu protoze to nema jak zjistit uz :) mamka tes rikala ze od zarlivce ruce pryc ale dat mu kopy bych dokazala jedine kdyby me nejak hodne sklamal nebo asi tak taky ho hrozne miluju , ale urcite ten tvuj je jiny a toho bych se mozna i bala a stydela se zato ze mi dela takove sceny , no nevim bud s nim promluvit a nebo asi konec , vsak muzes skusit , hodne stesti :) a neboj najde se lepsi i kdyz vim jak to mas tezke .....( vim ze hodne holkam to tu prijde ze tohle je debilni vztah ve kterem neni duvera ale to uz sem si tu vyslechla :D a funguje nam to tak 2 roky )

  • Řekni mu důvod a jak to cítíš a vyprdla bych se na něj.. Tyhle žárlivky budou jen a jen horší takže za včasu pryč.. a jak psala zuzankamala nezabil by se protože sebevrahové se tím nechlubí .. Budu ti držet palce ať to zvládneš :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist