Žárlivost

Otázku položila: Anonymní uživatelka #49012 27.10.2011 11:31

Ahoj holky, jsme spolu s mým přítelem rok a všechno je relativně v pohodě. Zaráží mě jenom jedna věc - on vůbec nežárlí. Jasně, že nechci, aby mi dělal scény, kdykoli mi napíše jiný kluk nebo aby mi nevěřil, kontroloval mě a vyslýchal, jen mě to prostě udivuje, protože třeba já jsem žárlivá dost. Znamená to, že je mu to jedno, jestli někoho mám nebo ne? Ještě nikdy se mi to nestalo. Díky za názory.

Díky za odpovědi, holky, uklidnily jste mě! :) Fakt asi hledám problémy tam, kde nejsou. :) Přeju i vám spokojený vztahy a partnery, kteří vám budou věřit. ;)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Verousek8927.10.2011 11:43

    Můj chlap je taky takový a ani já nejsem žárlivá. Neboj, určitě to není tím, že by mu to bylo jedno. Prostě ti důvěřuje, to je přece fajn :) Sama jsi řekla, že nechceš, aby tě vyslýchal a dělal ti scény.

  • Ahoj já nežárlím, dokud nemám důvod, manžel mi žádný důvod nezadal, proto jsme v pohodě a on taky vůbec nežárlí. Máme mezi sebou důvěru, nechtěla bych žárlivýho. Buď ráda, že to tak je, jestli cítíš, že tě má rád, tak je to v pohodě. Moje kamarádka měla žárlivce a byl to děs, nesměla ani na kafe s kamarádkou a pořád ji jen kontroloval. Buď ráda, že Ti věří.

  • Martasek8927.10.2011 12:05

    Můj manžel říká - Já jsem na žárlení línej. Pokud nemá důvod, proč by žárlil. Když bude důvod, žárlit bude. Takže mě v poho poslal do kina s jeho kolegou z práce, div nám to sám nedomluvil :) Takže neboj, není to nic nenormálního ;)

  • Ahoj já jsem taky dost žárlivá můj partner vůbec nežárlil přišlo mi že je mu vše jedno a pak se strašně udivoval že se s ním rozcházím žárlit začal,ale pozdě. Můj druhý partner žárlil dokud jsem pracovala od té doby co jsem na mateřské už ne protože kromě kadeřnice a nutných nákupů nikam nejezdím občas když mi nějaký známí řekne že jsem hezká tak je vidět takovej ohníček v očích :-))) manžovi furt říkám tato taky bys na mě mohl drobet žárlit abych si přišla hezká :-)) ale jinak vím že když se zmíním o našem známím tak manžílek žárlí což mi drobet sbevědomí opět zvedne:-))) zkus taky něco najít je fakt že bez kapky žárlivosti je to naprd a s přehnanou taky

  • Taky je možný že žárlí, ale nedává to najevo...já taky nedávám najevo když žárlím... a to ani když jsem s bývalím chodila na zábavu a vždycky se za ním seběhlo aspoň deset ženských a začali ho objímat..nějak jsem to neřešila... s těch moc moc holek jsem žárlila pořádně jen na jednu...ale snažila jsem se aby to nešlo poznat... ale kdybych se nedokázala udržet tak bych jí asi vyškrábala oči xD Mnohem víc žárlím, když vidím že si nějakej kamarád najde holku a já prostě vím, že toho člověka ztratím, že mi toho kamaráda prostě ta holka ukradne, možná je to hloupý, ale nic nenadělám...

  • bud rada ze neni zarlivej

  • muj otevřeně nežárlí taky. ale má jiné kvality. Je spolehlivej, uklízí, je pracovitej, na děti hodnej, občas uvaří...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 557 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist