Zápach a bílá hmota

Otázku položila: Anonymní uživatelka #159900 15.11.2013 16:04

Ahoj. Hrozně se o tom stydím mluvit ale potřebuji pomoct. Je mi teprve čtrnáct a na sex se nemůžu dočkat, ale mám z toho strach. Tam dole, mezi pysky, se mi tvoří bílá hmota, vypadá to jako krém, a hrozně to zapáchá. Doopravdy nevím co s tím a bojím se tak prvního sexu, až to můj kluk uvidí. Je to nepříjemné. Gynekoložka mi na to dala akorát dětský olejíček a že si to mám po koupání vyčistit, ale druhý den to tam stejně bylo znova, to samé s Lactacidem. Sice to po tom už tak nezapáchá, ale pořád to tam je. Nevíte někdo, co s tím, nebo co by to aspon mohlo být? Mám to už dlouho.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, mě je 25 a mívám to tam taky. Je to normální. Usazuje se ti tam sekret, který produkuje pochva. Mě to tedy nějak nesmrdí, ale ráno, vždy když stanu, tak si ji jdu omláchnou a prstem si to setřu a pořádně opláchnu. A nirmálně osuším. A večer to dělám taky tak. I když večer už tam nic není. Jestli se bojíš před sexem, že tam něco budeš mít, tak si zajdi na Wc a použij vlhčený ubrousek. Jakýkoliv, nebo na intimní hygienu.

  • To se neboj, to je normální, jmenuje se to smegma, mají to i kluci:-) Je to takový mazlavý výměšek, prostě jen denodenně důkladnou hygienou očistit, což děláš a je možné, že to časem trochu ustoupí. Možná ty vlhčené kapesníčky by mohly potlačit onen pach, jak píše slečna. Každopadně to není nic nezdravého, ale pokud by tě to moc trápilo, poraď se s mamkou, třeba ti také nějak pomůže, ale dle tvého popisu je to normální-myslím si. Možná jen kdyby ten zápach byl obtěžující,řekni mamce, třeba by tam mohl být přidružený zánět, když tak přemýšlím. Přeci jen nejsme lékaři, ale obecně se v záhybu opravdu tvoří taková hmota. .. hlavu vzhůru;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist