Zánět močových cest

Otázku položila: Anonymní uživatelka #235453 31.7.2019 12:12

Zdravím všechny!Od rána jsem nějaká nesvá. Mám bolesti zad a podbřišku ale to jsem připisovala blížící se MS. Teď běhám i 6x za hodinu na wc na malou,ale vždy jen malé učůrnutí. Nebyla jsem plavat a ani jsem nikde neseděla jen tak. Doma mám sušené brusinky tak už je ujídám a hodně piju. Ale ještě nikdy jsem to neměla a tak nevím co mám dělat a jestli jde opravdu o zánět. Prosím poraďte jak z toho rychle ven 😉

  • 31.07.2019 15:59:12 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, běž k doktorovi. Jediný způsob, jak zjistit, jestli to je zánět či nikoliv, je rozbor moči. Podle nálezu doktor rozhodne, zda je to na antibiotika. Jinak mně doktorka doporučila Blokurima 10 sáčků. Může se i v těhotenství, je šetrný. Je volně prodejný v lékárně. Myslím, že váže bakterie na sebe a ty se vyloučí močí.

  • Ahoj je to zánět,mám ho taky a beru antibiotika a musím si zavádět vajíčka. Doporučuji jít k doktorovi?nikde se nekoupat a jen se sprchovat.

  • Já na močák trpím fest. Párkrát už se mi stalo že jsem brala antibiotika celý rok. Každý měsíc. Zánět se u mě objevoval častěji jako menstruace. A tak jsem googlila a pomohl mi urovaxom. Když cítím že to na mě jde beru ho.

  • zdunicka31.7.2019 17:15

    Ahoj, na zánět močáku sušené brusinky, pokud jsou to ty proslazené, nedoporučuju, přikrmíš tím cukrem bakterie. Jako první pomoc je nejlepší hodně pít, stačí voda a ideálně doplnit urologickým čajem. A zabal se do tepla. Jestli nemůžeš ležet v posteli, aspoň si dej kolem pasu svetr.
    Obvykle se to bez doktora a antibiotik neobejde, ale zapomíná se na to, že to není všespásné. Je to potřeba doplnit právě tekutinama, teplem a klidem, aby se to dobře přeléčilo. Někdo pak doporučuje různý diety bez cukru a bílé mouky, to jsem nikdy nevydržela. A zvolit vhodného sexuálního partnera.
    Přeju ať to brzy přejde

  • Kubinka12.9.2019 9:58

    mně pomáhájí brusinky od naturevia

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist