Žaludek v těhotenství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #50244 28.9.2011 15:39

Jsem 5tt trápí mě každý den žaludek jako na vodě, od rána dneska jen jím tak je žaludek trochu lepší, ale jinak nemám jen ranní nevolnosti, ale celodenní. Nevíte někdo jak žaludek uklidnit?

Děkuji, coca-colu jsem slyšela že by se neměla ale také si občas dám, jinak jablka mi taky docela pomáhají ale nejhorší je být hladová, budím se v noci a ujídám piškoty - jediná záchrana.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • dennytesarova28.9.2011 16:35

    Zkus sklenku vychlazené coca-coly.

  • zkus zázvorívá lízátka,hodně štěstí, ať Ti už je lépe

  • Ahojky, já jsem 8.tt, nezvracela jsem ani jednou, ale nevolnosti a slabosti byly slušné...Pomohla mi zázvorová lízátka, která i žaludek navnadila na něco menšího k snědku...Jinak mi hodně pomáhá studené - buď vychlazený nápoj, nanuk nebo ovocná dřeň, mražené ovoce...Jinak mně aspoň pomohlo stihnout se najíst dřív než jsem vyhladověla, vystihnout to byla docela fuška, takže častokrát jsem pak už nic nestihla sníst, protože mi bylo blbě...takže hlavně se snaž jíst co nejčastěji to jde....stačí cokoliv, klidně i piškoty zapité vodou, kousek jablka, banán, prostě aby v žaludku pořád něco bylo....snad tě to brzo přejde...Já byla extrém, že jsem o těhotenství věděla už 10 dní po a hrozně rychle začly nevolnosti...ale teď můžu říct, že to ustupuje, jen kolikrát nevystihnu tu dobu na jídlo a není to zrovna ok :-) třeba jako teď :-)

  • Tak me nepomahalo pri prvnim tehu vubec, ale vubec nic. Prozvracela jsem celych 6 mesicu :( A ted pri dalsim tehu mi pomaha cola nebo kofola, a ac jsem se divila, tak mi pomahaji i jablka

  • dobře děláš, dr. mi řekl, že je mu úplně jedno, že hubnu, hlavně ať do sebe vždycky něco malého dostanu, že mimčo nesmí hladovět (kvůli tomu, že je choulostivé na aceton, který se vylučuje u dlouhodobého hladovění) a já zjistila, že i sebemenší svačinka mě zachrání před nevolnostmi...tak se tím stále řídím ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist