Zakloněná děloha - překážka v otěhotnění?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #27140 20.5.2011 12:50

Je zakloněná spíše pořád ale také se stalo že na čas se vrátila zpět kde má být, můžou to být prý srůsty které tahnou dělohu neobvykle, prý se to řeší operativně také dání zpět ale zpravidla se to prý vrátí, nejlepší cesta je prý otěhotnět ale nějak se to nedaří, snažíme se 4 měsíce a zatím byl partner na vyšetření sperimií a bere vitamíny na to že jsou nepohyblivé prý asi dočasně jinak jich má dost, jsem na začátku cesty kterou většina z vás absolovovala, je těžší s tímto problémem otěhotnět? Díky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, taky mám zakloněnou dělohu. Mám dvě děti a teď jsem v 8 týdnu těhotenství. Lekař mi říkal, že to není překážka, jen abych po sexu ležela na břiše půl hodiny. U prvních dvou těhotenství jsem ani na břiše neležela a povedlo se taky. Tak neboj určitě to klapne ;-)

  • Ahoj, taky mam zaklounenou delohu a otehotnet mi nedela problem. Sice jsme tomu pomohli, ze jsem drzela nohy nahore,ale jinak to neni problem, 4mesice neni zas takova doba, jenom se toho nestante otrokem, to pak bude duvod proc to nejde.

  • Ahoj, svagrova take dvakrat otehotnela se zaklonenou delohou bez problemu. 4 mesice na nejake reseni je opravdu brzy, ja otehotnela po 11 mesicich a tento problem se resi az po roce pravidelneho snazeni. Vydrzte do pul roku jsi urcite v tom raz dva. Nic neni hned, je treba se trefit presne na den a navic musi byt vajicko i spermie radne nachystane. :o) Hodne stesti

  • Ahoj, mám také zakloněnou dělohu opračně-dozadu a otěhotním hned po těhotenství se mi vždy vrátila zpět (mám 3 děti), ale je pravda, že se zakloněnou dělohou nemám žádný problém-ani bolest třeba při určitých polohách-co jsme zkoušeli, tak žádná mi nevadí...Při zakloněné děloze je nejlepší pro otěhotnění údajne poloha ze zadu a pak ležet na břiše (nikoli dávat nohy hore), př. můžeš zkusit i prstíčkovou metodu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist