Žádost o rozvod

Otázku položila: Anonymní uživatelka #396181 23.11.2018 15:23

Dobrý den nejdu zrovna s veselým tématem...Ale prostě nám to nějak s manželem nevyšlo...Už k němu nemůžu najít cestu a dost se to na mě podepsalo hlavně po zdravotní stránce....Já doufám že se spolu na rozvodu nějak dohodneme...Nic po něm nechci....Jen chci mít klid...Doufám že to tedy proběhne bez právníků...Má někdo s takovým rozvodem zkušenosti? Jak by měla žádost vypadat? Klidně do SZ moc děkuji.

  • 23.11.2018 19:45:53 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud jste schopni se dohodnou ohledně majetku, případně dětí, tak se jedná o rozvod nesporný a po podání žádosti Vás rozvedou na jedno stání. Vše poradí právník. můžete v případě nesporného rozvodu mít i oba stejného, je to levnější.

  • Nikdy jsem nevěděl, že mohu získat dobré a spolehlivé kouzla online, kteří by opravdu mohli pomoci lidem jako já, kteří potřebovali pomoc ve vztahu. Oddělila jsem se od svého manžela, když se se mnou rozešel a vrátil se ke své bývalé milence, byl jsem tak zničený a zlomený srdcem. Nebyl jsem sám sebou, dokud mě můj přítel neodkázal na Velkého muže jménem Velká Baba Ogbogo, že by mi mohl pomoci s mojí situací. Zpočátku jsem pochyboval a později se s ním spojil a on mi řekl, že dostane lásku kouzlo připravené na to, abych dostal svého přítele zpět Poté, co jsem provedl potřebné, udělal jsem všechno podle jeho pokynů a k mému největšímu překvapení mi zavolal můj přítel, že se vrací domů, a bylo mu líto všeho, čím mě nechal projít. Výsledek byl úspěšný a dnes žijeme šťastně. Dal jsem mu slovo, že se podělím o své zkušenosti se světem, aby od něj mohli ostatní získat jakoukoli pomoc. Můžete mu poslat e-mail na adresu: greatbabaogbogotemplegmail.com nebo pro naléhavou odpověď napište na jeho linku WhatsApp +2349020168697 ... Děkuji skvěle BaBa Ogbogo

  • Kamilka3330.4.2023 7:36

    Musím říct, že já jsem měla obavy využít advokátní kancelář https://www.cikr.cz/ k pomoci s rozvodem, ale nakonec to byl důležitý krok v mém životě. Bez profesionální pomoci bych to asi nedokázala tak snadno a rychle vyřešit. Rozvod byl pro mě těžký, ale s advokátem jsem se cítila silnější a odvážnější. Dostala jsem sebevědomí a uvědomila si, že mám kvalitní právní zástupce, kteří mě podpoří a pomohou mi v této obtížné situaci.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 668 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist