Zadek

Otázku položila: Anonymní uživatelka #422885 19.4.2020 7:31

Dobrý den,
Je mi 21 let a už 4 roky jsem na sobě neměla plavky kvůli tomuhle. Před 4 lety se mi výrazně zbarvili chlupy na zadku. Jsou tmavé a dlouhé za sucha a když jsou mokré,tak jsou tmavější než předtím a delší. Strašně mě to trápí. Stydím se kdekoliv jít v plavkách a s přítelem jedině potmě. Neberu antikoncepci a ani jsem ji nebrala. Jestli má někdo rady, prosím.
Věřím, že ale nejsem jediná

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, no tak plavky ty vyřešis velmi jednoduše.. existují i šortky , které ti zadek zakryji nebo plavky z vysokým pasem. Co se týče přítele.. měli byste mít k sobě důvěru a peijde mi špatně, ze se před nim skryvas.. A chlupů se přeci můžeš zbavit tak, ze je vytrhas epilatorem nebo depilatorem. Popřípadě můžeš zkusit cukrouvou varu jak prodávají v drogerií..
    Holka jsem mnohem větší problémy než tmavý chlupy.. s temi aspoň můžeš něco udělat.:-)

  • Já ještě doporučím naopak, zkusit si ten nahý zadek opálit :D kůže se opálí-ztmavne a chlupy na sluníčku naopak blonďatí :) teď je ideální doba, sluníčko už hřeje, jestli máš balkon nebo nějaký okno, ve kterým se každý den na 20min můžeš opálit, tak máš ideální podmínky :D ...jinak dlouhodobě asi ten epilátor..ale mě se třeba dělá folikulitida - místo po vytrhnuztým chlupu se mi zanítí, takže já bych měla brutáílně opupínkovaný zadek :D raději zkusit na menší části a za týden třeba zkusit větší..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist