Zadaný, ale nedalo mi to

Otázku položila: Anonymní uživatelka #349613 18.2.2016 16:06

Mám takový problém.. Jsem na intru a zakoukala jsem se do jednoho kluka.. Jenže je zadaný.. Vídáme se na večeři.. Jednou sme spolu pronesli ve výtahu i pár slov.. Na veceri sme po sobě pokukovali.. Naposledy včera se na mě moc hezky usmál u výtahu. Přesto, že vím, že je zadaný, tak sem mu poslala na fcb usmívajícího se smajlíka.. Řikal, ze mě zná z intru a také včera sme se viděli u toho výtahu. Docela hezky sme si popovídali. Mluvil o škole, práci.. O přítelkyni nic neříkal.. Oba sme se shodli na tom, že by sme nekdy spolu mohli pokecat. Říkal, že raději mluví normálně než chatuje.. Asi deset minut jsme ukončovali konverzaci, jelikož on pořád jeste něco psal.. ja psala už dobrou. Vím, že to není asi nic dobrého, ale pokud přítelkyni miluje, tak se nenecha nejak balit nebo tak neco.. Prostě mi to nedalo a chtěla jsem mu napsat.. A i když má přítelkyni, tak si myslím, že mít známou na intru není nic špatného přeci.. Na to musí být dva, aby bylo něco víc:) Co si zpětně pamatuji, tak moje ex spolubydlici take psal a povidal si s ni jeden kluk, i když vedel, že je zadaná a taky s ní to samozřejmě nehlo.. Nemám na intru moc známých, tak bych za nějaké nové byla ráda:)

  • 18.02.2016 17:34:48 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Začínat si se zadaným je vždycky ošemetné. Když pomineme jeho přítelkyni, dlužno říct, že mnoha mužům a klukům nedělá problém udržovat paralelní milenecký vztah, bez toho, že by s milenkou zamýšleli něco víc a bez toho, že by jim na ní nějak výrazně záleželo (i když mohou tvrdit opak, včetně toho jak jim jejich stálá partnerka nerozumí). Ten , kdo na tom nakonec tratí nejvíc a odchází nejvíc zraněn bývá paradoxně právě dotyčná milenka, která v tom viděla víc než v tom skutečně bylo. "pokud přítelkyni miluje, tak se nenecha nejak balit nebo tak neco" je alibismus nejvyššího kalibru a zříkání se vlastní zodpovědnosti.
    Ano na všechno musí být dva - a tou jednou polovinou, která rozhoduje, jsi Ty. Pokud to chceš udělat, udělej to, ale buď k sobě upřímná a přiznej si, že se na tom podílíš a že možná někomu ublížíš (možná sama sobě).

  • pokud s ním chceš být jen kamarádka a nemáš v plánu nic víc, nevidím na tom absolutně nic špatného. nové kamarády přece můžeme najít i v trvalém vztahu a je jedno zda stejného nebo opačného pohlaví. hlavně si sama dej pozor ať se nezaplateš:-)

  • No pokud budete jen kamarádi proč ne. Ale asi takhle pokud by tu přítelkyni kvůli tobě opustil ty by jsi mu potom mohla věřit, že to jednou neudělá i tobě s jinou?

    Jinak moje zkušenost. Na intru jsem se zakoukala do jednoho kluka... pár let zpět. Já byla zadaná on taky. Nejdřív jsme chtěli zůstat s těmi partnery které jsme měli. Asi po měsicí jsme se s nimi rozešli. No byla jsem z něj paf a naivní mladá holka. Nakonec byl jiný než se na začátku tvářil. Fetoval, přestal se o mě zajímat protože už mě zdolal... nakonec mě podvedl protože na intru mi sex prostě nešel a každý jsme bydleli na jiné straně republiky... Já kvůli dvoum měsícům zahodila tříletý vztah....ano moje hloupost. Ale stojí ti něco takového za to? Já bych se bez takové zkušenosti obešla...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist