Zacinajici porod

Otázku položila: Anonymní uživatelka #360598 19.1.2018 22:10

Ahoj holky, chtela bych se vas zeptat, jak vam zacal porod? Jsem ve 33.tydnu, ale uz od pulky tehotenstvi mam problem se zkracujicim se cipkem, takze nikdo neceka, ze vydrzime do 40.tydne. Od vcerejska ze me NEJSPISE odchazi zatka - takovy ciry-zluty nekdy do zelena “soplik”, mam bolesti v podbrisku, spise trvalejsi a ne tak hrozne, dnes se k tomu pridaly bolesti beder a zaclo me pichat v cipku, jako by mi tam mala snad stourala prstickem :-D muze to znamenat, ze uz se neco chysta? Dekuji :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ivanka9019.1.2018 22:20

    Já myslím, že ano. Být vámi, jedu do porodnice. Třeba vám pomohou to zbrzdit..ČÍM DÉLE ZŮSTANE MIMI V BŘÍŠKU TÍM LÉPE. Pokud teda není závažný důvod, proč by chtělo ven už teď..

  • První vyvolaný ale v podstatě stejný jako druhý. Kolem 7-8 začali bolesti nepravidelně asi po čtvrt hodině. Kolem 9-10 už to docela bolelo, odešla zátka a protože se to ustálilo po 4. minutách jela jsem pro jistotu do porodnice-vehementně jsem tvrdila, že nerodím a že mě pošlou domů. Po 20 minutách od příjmu se narodila. Takhle brzy bych u prvního podezření jela na kontrolu do porodnice nebo minimálně zavolala jestli mám jet nebo ne. Ať si tam aspoň do toho 36. týdne pobude když to bude možné. :-) Jinak zátka může porod znamenat, ale také nemusí. Někomu odejde klidně týden před porodem. Soustředila bych se spíš na ty kontrakce, případně plodovou vodu.

  • janalab20.1.2018 0:05

    Urcite bych jela na kontrolu zjistit, co se deje, me se v 32tt zkratil cipek na 1cm a nechali si me v porodnici, narvali do me magnesko a po 10 dnech pustili domu, ve finale jsem prenasela, ale urcite je lepsi to nepodcenit a jet, at na tebe doktori mrknou

  • Jela bych hned do porodnice. Cim dyl mimco bude uvnitr tim lip. A pokud by se rozjizdel porod, aspon pichnou kottikoidy, na dozrani plic. Mimchodem zelena zatka? Nemas zanet? Mozna to tak ma bejt nevim, ale ja ji zelenou nemela. Tak me ta barva zarazi..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 440 odpovědí a 409 661 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist