Začátky s kalíškem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #394506 18.7.2018 20:58

Ahoj chtěla bych si koupit menstruační kalisek ale bojim se ze si ho nebudu umět zanést do pochvy...nevíte někdo jak mi poradit?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Risu18.7.2018 21:14

    Www.kalisek.cz ;) tam najdes vsechno. A na FB je skupina Kalisnice.

  • Já osobně musím říct, že jsem s tím ze začátku dost bojovala. Měla jsem pocit, že ho mám dobře zavedený, ale pak krve jak po porážce. :-D Takže doporučuji si ze začátku dávat i vložku, pro jistotu. Pak jsem se s tím naučila a důležité je, aby vznikl vlastně podtlak, tzn. že když za něj potáhneš, tak nesmí jít jednoduše vyndat. Skládání před zavedením musíš vyzkoušet, co ti bude vyhovovat. I přes počáteční neúspěchy a zoufalství jsem pak byla nadšená a neměnila bych! Tak ať jsi taky spokojená ;-)

  • Ja akurát s kalíškom začínam a som z toho nadšená aj napriek tomu, že naozaj je to trošku boj so zavádzaním (musím však poznamenať, že u mňa je to bez pochýb najmä anatomický problém). Rozhodne je dobré si o tom prečítať čo najviac, hlavne viacero druhov skladania, ako zistíš, že je zavedený správne a ako ho správne vytiahnuť (kvôli podtlaku to nejde len tak, že potiahneš ako tampón). No a samozrejme najdôležitejšia vec na začiatok, pokús sa si nájsť ten správny kalíšok ešte skôr, než ho kúpiš, aby ti nebol malý alebo veľký a pod. Ale naozaj je na nete teraz množstvo rád, dokonca aj videí od českých vlogeriek, takže sa neboj a pusti sa do toho :-)

  • Karculenkaa22.3.2022 18:25

    Podle čeho se takový kalíšek vybírá, aby mi správně seděl ?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist