Vztahy

Otázku položila: Anonymní uživatelka #421352 21.8.2019 16:12

Ahoj mám takový trapný pro mě dotaz tak radši anonymní:Jsem s přítelem už dva roky máme mimi on je většinou v práci moc času na sebe nemáme znáte to já doma s dětma vaření uklízení pořád to samé .A mě tou přestává bavit takový život o ničem navíc kamarádky už nemam žádné přestěhovali jsme se jinam já úplně nechtěla jít nikam Ale přítel naléhal teď jsem nešťastná z toho všeho.Porad se tu nedá nikam jít ☹️ snikym pokecat atd...snažím se si domlouvat nějaké výlety s kamarádkou co bydlí ve stejným městě ale ta nějak nejeví zájem ....mamka ta taky nic moc sem tam se ozve no to je vše jinak jsem pořád sama .Říkala jsem už doma ze mě to tu nebaví atd..ať se prestehujeme jinam do lepšího města a ne kde jsou bude sami feťáci atd...no hrůza a děs .Ale tohle přítel nesmí slyšet jinak se jde hádat :/ prej kvůli práci tu musíme bydlet a tečka .pokaždý hádky že já chci být blíž mamince atd...ona má starosti s babou je nemocná ataak nemá na mě moc čas bydlí 60 km od nás :( někdy tak přemýšlím že mě to sním už nebaví atd....ani ten sex není o ničem pokaždý se boji že rychle udělá a to mě na něm štve nechápu co řeší .Vždy když na to ma dojít tak raději řekne že jde spát .Proste s ním není možné něco podnikat byla jsem zvyklá smát se užívat si života ale jak jsme spolu on jen doma mlčí kouří nic neřekne atd. .sem tam že má hlad a kecá jen o práci jak udělá máme být :/ ale doma na nic nesahne .....no což musím se někde vykecat já ho miluju ale přemýšlím že odejdu pryč mě bude líp a aspoň budu mít klid v duši do toho všeho pes který doma vrčí na moje miminko to je taky příčina hádek pokaždý mě to naštve a to i když ho vyhodim do koupelny na chvilku tak je pes beztak zlej i kvůli tomuhle že se nechce toho psa vzdat přesto vše co doma dělá vrčí ,všude špína moč učurava neposlouchá jenom dělá zle venku je sním těžké chodit on neumí na vodítku takže masakr ostuda sním ....tohle vše trpím ale už mi pretekaji nervy co by jste v takovým vztahu dělali vy .Ono je těžké jít když mám dvě děti práce nikde ...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • :O=:O=S takovým bych tedy nebyla :O=

  • Ja Te chapu. Taky jsem byla na materske porad sama a navic v cizi zemi, kde jsem neznala naprosto nikoho. Manzel porad v praci. No hruza. Ale jednou to vsechno skonci. Ja porad chodila s kocarem, abych se z toho nezblaznila. 15 km denne. Rano pulku odpol pulku. Kazdy den. Je lehky Ti napsat, at se s nim rozejdes, ale mate spolu dite... Psa bych teda hnala. Zkus vyjednavat, pes pujde z domu, Ty s deckem zustanes a nebudes se hadat, kde zrovna jste. Mit mamku 60 km neni takova hruza.

  • Já se tedy sobecky vyjádřím jen k tomu psovi. Je to samozřejmě čistě vaše vina, že na něj nemáte čas a je mi ho hrozně líto. Zavírat do koupelny ho taky lásce nenaučí. Ale tady není pro rady místo. Dejte ho někomu, kde mu bude líp. A to dřív než se stane nějaké neštěstí. Přítel přece musí vědět, že se o něj neumí postarat.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 445 odpovědí a 409 668 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist