Vztah mě hned omrzí

Otázku položila: Anonymní uživatelka #365502 8.12.2019 22:44

Ahoj, už opravdu nevím, co mám dělat. Připadám si jako zrůda. Holky v mém věku (je mi 20) už mají za sebou třeba minimálně roční vztahy a já si k tomu pořád nemůžu najít cestu. Radši mě baví, když si s klukama jen "užívám" (to prosím berte s rezervou, ještě jsem nikdy s nikým nespala), ale hrozně mě baví, jak o mě mají kluci zájem a dávám si různé osobní výzvy jako např. že dokážu sbalit nějakého kluka, na kterého si ukážu a když se mi to podaří, tak najednou ztratím ihned zájem a dotyčný mě omrzí. Asi si tím léčím nějaké své vnitřní komplexy nebo nevím, ale nedokážu se zamilovat :( Zamilovaná jsem byla jen jednou, nicméně dotyčný mě pouze využil, což mě docela ranilo.Také bych ráda měla nějaký plnohodnotný vztah, ale zároveň dělám takové věci. Nechci, aby si pak o mě kluci říkali jako o té, která kluky jen využívá. Opravdu nevím, co je se mnou špatně a co mám dělat.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Naše společnost je nastavena tak, že si ve tvém věku každý myslí, že musí někoho mít, jinak je divný. Ale každý život je jedinečný. Někdo si někoho najde dřív, někdo později a neznamená to, že je jeden lepší, druhý horší. Tímhle se kvalita člověka neposuzuje, i když to tak kolikrát vypadá. Jestli potřebuješ čas, dej si na čas. Možná jsi jen zklamaná životem a potřebuješ se oklepat. Netrap se, nauč se mít ráda svůj život tak, jak je. Každý se ženeme za štěstím, o kterém si myslíme, že je tam někde v budoucnu. Ale žiješ teď a tady. Nečekej, až něco přijde. Žij podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Nejsi žádná zrůda jen proto, že nejsi nalinkovaná podle pravítka. Jsi originál.
    Taky jsem se dlouho trápila, že jsem pořád sama, ale to jen proto, že okolí člověka "nutí" jít v davu,... Vždycky jsem toužila po věcech, které jsem neměla, ale když jsem na ně dosáhla, nebylo to tak krásné, jako v představách. Až po třicítce mi došlo, že mi prostě mnohem víc vyhovuje single život a muže od sebe podvědomě odháním, protože do mého života prostě nezapadají. A tak dlouho jsem se trápila jen proto, že jsem chtěla dostát očekávání ostatních. Ale je to můj život a nebudu dělat něco jen proto, že se to ode mě očekává.
    Nemyslím si, že je to tvůj případ, ale jen dávám příklad, abys věděla, že každému vyhovuje něco jiného a je to tak v pořádku. Nic s tebou není špatně. Ano, zneužívat muže, to až tak hezké není. Zkus si dát od mužů pauzu, třeba ještě nejsi připravená. Zkus se naučit žít sama se sebou, jen sama, být spokojená s tím, co máš a až časem to zkusit znova. Hodně štěstí holka ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist