Vzhled intimnich partii

Otázku položila: Anonymní uživatelka #314146 29.12.2017 22:48

Dobry den, omlouvam se za svuj dotaz, predem upozornuji, ze je velmi intimni. Jde o to, ze mam z nejakeho duvodu jako kdyby vytahanou kuzi v intimnich partii. Ted nevim jestli to pojmenuju dobre, ve skole nas tyhle veci neuci :D , myslim ze stydke pysky mam takove vytahane,vrascite a stejne tak i -myslim ze v anglictine tomu tak rikaji- labia (mam na mysli proste tu ruzicku kolem vaginy). Je mi 18 let, mozna by to nebylo tak divne, kdybych byla starsi a po detech, ale musim rict, ze se takhle citim velmi nedobre. Od vas bych chtela slyset, jak to mam resit, jestli taky mate nektera takove starosti. Taky co maji chlapi radi a taky jestli vite neco o plastice, kolik stoji, jak dlouho trva regenerace a tak. A hlavne jestli s tim zmuzu neco sama (kremy a tak?) :) dekuji vsem tem, co na me budou mili, za odpoved :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak kromě plastiky s tím asi nic udělat nemůžeš. Vem to tak, že každý chlap má jiný penis a každá ženská má jiný stydký pysky.
    Já je mám teda taky takový dlouhý jak vytahaný a mám je takový odjakživa. No a aby toho nebylo málo, tak mám "vytahaný" jak velký stydký pysky, tak i ty malý vnitřní, který dokonce jsou delší než ty velký, takže vždycky vyčuhují ven, a na to že jsem normální běloška, tak jsou dokonce černý a okraje mají tak jakoby byly otrhaný.
    Takže ten vzhled, co máš je naprosto normální. Nemáme ji hold každá jako ty slečny v jistých filmech, což mi mimochodem došlo teprve nedávno na to že mi je už 35 :D
    A popravdě mě osobně to nikdy nevadilo, ani mě nenapadlo se tím nějak rozrušovat. Chlap si taky nestěžoval.
    Jediný při čem mi to vadí, že se to nedá oholit :D Ne že bych se teda chtěla holit, nejsem zrovna zastánce vypadat jak malá holčička, ale v době těhotenství jsem se rozhodla, že do toho půjdu, aby mě neholili v nemocnici a zjistila jsem, že to fakt jako nedám ještě navíc přes ten pupek, tak jsem to vzdala :D

  • Nezmuzes s tim nic. Chlapum je to jedno, tomu ver. Zajima je jen to, co je mezi pyskama.

    Ted je desna moda resit velke stydke pysky. A delaji se kvuli tomu plastiky. Ty krasny holcici pipinky, co muzes videt v pornu ma spis mene zen, vetsina si hold vylosovala vetsi stydke pysky. A co jako? Proc by to melo byt spatne? Predtim to nikdy nikdo neresil a ted to kazda druha vidi jako problem. Pokud te to nezivi a nijak ti to zdravotne nevadi a pysky ti necouhaji z kratasu, tak se nauc mit rada takova, jaka jsi. Moc se ti v zivote ulevi.

  • buccaneerka229.12.2017 23:30

    Doporučuju zadat do googlu Wall of Vagina a zobrazit si jenom obrázky. Podívej se, jak vypadají normální ženské zevní pohlavní orgány. A pokud si i potom budeš myslet, že máš něco extrémního, tak můžeš jít na labioplastiku. ;-)

  • No to jsou problemy. V 18 jit na plastiku. Jini maji opravdove problemy, platiku potrebuji aby mohli normalne zit a fungovat. Podle me uz jste zblbly z dokonalosti z reklam, vyretusovanych modelek atd.

  • Nad tímhle dotazem jsem se musela trošku pousmát. :-) Mám to stejně, když jsem byla mladší, hrozně jsem se za to styděla, hlavně když jeden kvůli tomu měl blbý kecy... 8-. Ale naučila jsem se mít ráda taková jaká jsem, a dokonce přítel tvrdí, že je to lepší než ty schovaný, podle něj je ke všemu lepší přístup. Takže nevěš hlavu. :-)

  • Taky ti doporučuju podívat se na net, jak vypadají vagíny normálních, nevyretusovanych žen bez plastiky. Uvidíš, že nemít ji dokonalou v barvě nebo tvaru je úplně normální.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist