Výtoky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #81226 15.12.2012 15:52

Ahoj jemi 15 let a trápí mě výtoky ..:/ ... mám je už od svých 10 nebo 11 let ... a dřív sme si říkala,že by třeba aji mohly přestat,ale mám je furt a doufám teda,že je nebudu mítna pořád. Když si jenom pomyslím že kam jenom pudu tak si musím dávat vložku (sice jen slimku ,ale i tak) tak to je hrozný ! :/ ..a nejvíc mě to trápí ,že teďka sme si našla kluka a bojím se právě toho,že když dojde na nějaké ty hrátky .. např. prstění ,nebo dokonce i sex..tak že ty výtoky budou pro mě představovat velký problém 1. že se budu za to stydět 2 a že ´to bude vadit mému příteli ..:/ ..Tak bychse vás chtěla zeptat ,jesi s tím nějaká z vás má zkušenost .. a jesi to vašim partnerům vadí nebo nevadí .. a jak to nějak obejít. Jo a ještě sme se chtěla zeptat jesi je to problém,co se týká sexu, nebo jesi je to spíš výhoda,že vlastně při vzrušení se něcopodobného uvolňuje z pochvy tak žeby to třeba pomohlo 'klouzání tam a z5'' (víte co myslím :D ) Ajinak teda vátoky sou průhledné až bezbarvé a bez zápachu :) ..děkuji za odpovědi :/ :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Andrea06028915.12.2012 17:22

    Ahoj , tak "tohodle" se milá zlatá nezbavíš ;) , ale neřešila bych to , když to nijak nezapáchá atd. , je to přirozená věc , která k ženám prostě patří , hold některá má výtok míň a některá víc , musíš se s tím sžít :) .
    A partnerovi by to rozhodně vadit nemělo , aspoň jsem se s nikým takovým nesetkala . :)

  • Jak píšou holky, je to normální. Právě proto byly vynalezeny intimky. Pokud nepáchne a nesvědí, je výtok OK. Kluci to znají z reklam, takže jim to divné nepřipadá. Není za co se stydět. V létě to řeší tampon ( ten je vždy lepší mít, abys nechytla z vody nějakou infekci), ideálně malinko namazaný Canestenem ;-)

  • Ahojky, já mám výtoky od 3 let.... :) Když je máš bezbarvé a bez zápachu tak je to normální. A co se přítele týče, taky jsem se styděla a stydím do teď, protože ho mám fakt hojně, a když se mám svlíknout a mám tu intimku špinavou tak to není ok, lepší je si předtím zajít na záchod a dát si novou. Příteli jsem to řekla narovinu a pochopil to. Při nějakých intimnostech to nevadí, to je stejně každá baba vlhká, teda pokud jí to správně funguje. Používám intimky ale někdy je to dost otrava, závidím holkám co můžou spát bez kalhotek, to já nemůžu... Ani nahá se nikde nemůžu moc dlouho producírovat. Člověk se s tím ale po čase naučí žít, ono nic jiného ti ani nezbyde. Já jsem za přítelem přišla, sedla si k němu a vytasila jednu čistou intimku a říkám: Víš co je toto? To je intimka a spousta bab ji používá, protože je normální, když má žena výtok, a je nepříjemný mít vlhký kalhotky. Můžeš s ji osahat jestli chceš. :D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist