Výtok, a změna gynekologa

Otázku položila: Bývalá uživatelka #30019 1.5.2011 22:26

Dobrý večer, asi tu tato otázka několikrát padla, ale nějak tu neumím hledat, ale k věci. Mám výtok, takový zapáchající občas hrudkovitý tvaroh. Mám to každý den neustále, občas mám pocit jako bych se pomočila, ale je to ten výtok. Je to nepříjemný, mám nového přítele a nechci s nim spát protože i když se umyju, ten výtok se během půl hodinky objeví :( ... Vyzkoušela sem desítky čípků a krémů, ale nic mi nepomohlo. Už jsem zoufalá, myslíte že bych měla změnit doktorku když mi pokaždé předepíše něco jiného? A stejně mi to nepomůže. ( Beru i HA.) děkuji předem za vaše komentáře. :-) a Přeji hezký zbytek dne.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tohle je nedoléčená mykóza. Nevím co všechno jsi zkoušela, ale jestlis ho ještě neměla, nech si napsat Macmiror complex globule. Využívej je celé.
    Btw jestliže máš mykózu a spíš s přítelem bez kondomu, je vysoce pravděpodobné, že je i on nakažený. I když nemá žádné subjektivní potíže. Takže by nebylo od věci přeléčit i jeho, nejlépe polykacíma tabletama a mastí.
    Sex by pro vás měl být tabu celou dobu onemocnění i léčby. Jinak se nemůžeš divit, že se ti to pořád vrací.

  • Tak zkusit to můžeš... buď to lepší bude nebo ne... Aspoň budeš vědět jak na to jsi a že jsi udělala max. Dle mého osobního názoru by nová doktorka asi mohla pomoci. Já to taky tak udělala, když jsem měla pocit, že mě neléčí jak by měla a teď jsem konečně spokojená;)

  • Možná že by stálo i za to zkusit jinou HA. Moje doktorka mi říkala,že někdy se to stává i proto,že ta Ha je pro tebe třeba nevhodná. nEJDŘÍVE BYCH zašla na gynekologem na vyšetření a vyjasnila bych mu tvůj problém. Také trpím výtokama,ale já to mám z Ha.

  • Ahoj, já trpěla na záněty velice často. Nakonec jsem se gynekoložkou dohodla, že nebudu brát HA. Hodně mi to pomohlo a když mám pocit, že na mě kvasinky mají zálusk udělám si výplach roztoku Rosalgin. Určitě bych zašla za gynekologem.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 555 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist