Vyspat se s 'tím pravým"

Otázku položila: Anonymní uživatelka #30165 13.5.2011 16:46

Ahoj holky! :)
Mám na vás takovou otázku... je mi 17,5 a přítelovi 19,5, jsme spolu skoro 4měsíce.Máme krásnej vztah, narazili jsme na sebe docela zázrakem, potkali jsme se na chatu.. :P a světe div se, klape to mezi námi, fakt dobře si rozumíme, má takové vlastnosti, jaké jsem u kluka čekala, ale třeba ani jsem nevěděla jak je popsat :p
No, a ted tedy otázka. Oba jsme si řekli, že chceme spát "s tím-tou pravou", a né, že s kým kdy jsem ve vzathu, tak s tím se vyspím. Vy, co jste na tom byli podobně, do kdy jste s tím "poprvé" čekali? Ještě bych ráda podotkla, že oba jsme věřící /křestané/, a jak se k tomu kostel staví, víte.. i když osobně si myslíme, že pokud se ti dva lidé mají opravdu rádi, a zůstanou spolu, tak můžou se spolu vyspat i když ještě nejsou manželé.
-A jinak se spolu mazlíme-

Předem děkuji, hezký den :) !
Anička

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, je mi 24, jsem věřící a mám přítele (také věřící) přes 4 roky. Ještě jsme spolu nespali a nelituji toho. Samozřejmě určité mazlení probíhá ;-) ale myslím si, že když se dva mají rádi, tak zvládnou vydržet a nechají tak větší prostor pro rozvinutí vztahu v jiné sféře než jen fyzické, která je stejně důležitá. Přítel plně respektuje můj názor "až po svatbě" a za to ho mám ještě radši :-) Brzy se budeme brát a chceme založit rodinu, přičemž děti jsou ten největší důvod proč chci počkat. Chci aby všechno probíhalo v co největší pohodě pro miminko, takže rozhodně nechci řešit stresovou situaci - jak to mám říct rodičům a okolí, narychlo řešit svatbu, společné bydlení... Myslím, že křesťané řeší tento problém hlavně z toho důvodu, že dítě by mělo na svět přijít pouze do zdravého vztahu, který již chvilku funguje, bez stresu, do rodiny, která je schopná se o dítě postarat s láskou. Důvodů je samozřejmě víc a rozhodně lépe obhájené, ale byla by to esej ;-) takže shrnu: já osobně preferuji názor počkat - ale neříkám, že je to snadné ;-)
    Vím, že mám asi jiný názor než většina, ale nevadí mi to :-) Zkus se zamyslet co v životě chceš, co je pro tebe důležité a jak si představuješ svoji budoucnost. Odpověď přijde sama. Poznáš až budeš připravená ty a váš vztah, ať už to bude za týden, nebo až po svatbě :-)
    Hodně štěstí :-)

  • já svého "vyvoleného" potkala také trochu zvláštním způsobem :) Bylo mi 15, byli jsme spolu 4 měsíce, a i když by jsme oba vydrželi počkat, provedli jsme to. Bylo to hezké:) nelituju toho, doteď jsme spolu a je takový, že bych si s ním život dokázala představit :) Bála jsem se toho, aby to nějak náš vztah nenarušilo, ale ono ho to jen posílilo, pro oba to tenkrát bylo poprvé

  • S přítelem jsem se potkala ve 14 na netu, mu bylo 19...a teď je mi skoro 18 a mu 23...jsme spolu 3 roky ap ořád to klape...s tím chatem bych to neviděla tak špatně...a myslím, že 4 měsíce jsou už dost a pokud se na to cítíte, tak myslím, že není problém...my jsme se spolu pořádně vyspali až po roce ;) ale jinak fakt...není to o tom...nikdy nemůžeš vědět, jestli on je ten pravý ;) ale pokud cítíš, že to chceš právě s ním, on ví, co se Ti líbí, máš v něm důvěru, není proč to odkládat :)

  • Já jsem potkala toho pravého v 15. :) Bylo to těžký, chtěl se mnou spát hned na druhém rande, ale já jsem nechtěla. Jemu bylo 17, ale největší háček byl v tom, že byl hroznej (s prominutím) děvkař. Takže nám to vydrželo 3 měsíce, během kterých mi 2x zahnul s mými (tenkrát!) velice "dobrými kamarádkami". Poslala jsem ho do háje, ale celý rok jsem byla úplně na dně. Jednou jsem uvažovala i nad sebevraždou. Ale asi po roce jsme se zase tak nějak sešli a on mě chtěl každou chvíli vidět, chodili jsme na procházky, povídali si, každou chvíli mi psal.. A pak přišel s tím, že mě miluje, je mu strašně líto, co provedl a poprosil mě, jestli mu dám šanci a zkusím to s ním. A světe div se. Jsem velice věřící a myslím si, že se stal zázrak. :) Jsme spolu už 3 roky a já jsem ta nejtastnější. :) Chtěl se mnou spát asi po dvou měsících, co jsme spolu začali podruhé chodit, chtěla jsem mu vyhovět, i když jsem si svoje poprvé představovala jinak, ale nešlo to. Měla jsem v sobě psychický blok (mezitím jsem chodila s jiným klukem, který hrozně těžce nesl, že jsem s ním nechtěla spát a byl na mě velice hrubý, dokonce se párkrát pokusil o "znásilnění"). Velice mě to trápilo, myslela jsem, že to příteli bude vadit, ale nevadilo, strašně mi pomohl. Jenže pak musel odjet pracovně do zahraničí. Po dvou měsících přijel a já věděla, že se to stane, přála jsem si to tak jak nikdy předtím, chtěla jsem ho mít nejblíž, jak jen to jde. A ono se to stalo. :)) Takže..tím chci vlastně jen říct, že nedělej nic, čím si nebudeš opravdu jistá. ;) Přítel by tě měl podpořit, zároveň i ty jeho. Myslím si, že je velmi důležité si být jistá, jakoby v sobě najít ten klid a vědět, že to bude z oboustranné lásky. :) Přeju hodně štěstí a ať vám to dlouho vydrží! ;))

  • Ahoj, nejprve řeknu to, že já se s přítelem též potkala na chatu, po půl roce jsme se sešli, dali dohromady, po 5 měsících se vzali, včera jsme spolu slavili rok, co jsme se dali dohromady a za měsíc a půl se nám narodí mimi :-D Inu, možná spěcháme, ale nám to tak vyhovuje :-D Jinak já se s expřítelem vyspala po půl roce. Na nic jsme nespěchali ... Chápu, že kostel dává jistá pravidla a podobně, ale kolik lidí se tím řídí ? Je to hezké přijít o panenství o svatební noci, ale čekat na to třeba několik let ??? To je až nelidské skoro ... Záleží, jak to budete cítit. Určitě pár měsíců nezaškodí. Ale je to zcela na vás. Musíte se na to cítit a vědět, co a proč to děláte ;-)

  • Pokud jsi s ním spokojená a vážně mu důvěřuješ, nehleďela bych na náboženství:)) a bych byla pro. Vztah to jen posílí, budete si ještě bližší atd.. .) (to se mi to kecá když jsem po 1.spala s někým, komu jsem byla jedno a doteď mám tak nějak na všechny smůlu:D) ať vám to vydrží;)

  • No... asi mě odsoudíte, ale já toho nelituju :) Poprvé jsem spala s klukem pár dní po tom co jsme se pořádně poznali a už jsme spolu skoro rok :)

  • Pokud se máte opravdu rádi, přítelovi důvěřuješ, tak proč ne :) Já jsem se s přítelem vyspala po roce a nelituju toho, pokud budeš mít v něm jistotu, není proč to odkládat :)

  • Asi se to každé zamlouvat nebude, ale já s přítelem spala na druhém "rande" a to 1 bylo den předtím, byla to nádherné a nelituju toho, ted sme spolu už 2 roky a vše je krásné i ted.

  • Mno já sem se svým přítelem teprve to bude 2 měsíce a vyspaly sme se spolu po necelých 3 týdnecha ani jeden toh nelitujeme :-)

  • Jo a to eště podotýkám že on je věřící a je pokřtěný já sem taky věřící ale pokřtěná nejsem a klape nám to i s milovním :-)

  • já jsem svého milého poznala přes postel...je to bratr mojí kamarádky, ovšem až do té doby, co jsem u ní chvilku bydlela, jsem ho neznala...vlastně poprvé jsem ho potkala na diskotéce, ani jsem netušila kdo to je...padli jsme si do oka a ještě tu noc se spolu vyspali...až další dny jsme se začali poznávat...ale i přes tento začátek jsme spolu již téměř rok :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 538 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist