Vysoka pozice a odstehovani na venkov

Otázku položila: Anonymní uživatelka #309903 17.10.2020 18:39

Potrebuju osobni nazor...Jsem absolutně znechucena dnesni spolecnosti. Neresim koronavirus. Ten mi je nejak uplne jedno. Resim praci a zivot vseobecne. V praci to je naprosto sileny. Vsichni tam intrikuji, praskaji na druhe, vymysli si, lzou do oci, bez mrknuti oka potopi blizkeho cloveka nebo naopak si hraji na kamarada, aby ho vyuzili... Pracuju na vyssi pozici a co lidi dokazi udelat a ceho vseho jsou schopny pro svuj vlastni prospech...je mi z toho vseho naprosto zle. Jsem tehotna, takze nastesti budu odchazet na materskou za 2 mesice, ale uz ted se mi jezi vlasy hruzou na hlave pri predstave, ze se vratim.
Mame krasny byt v centru velkeho mesta, ale mam chut vsechno zahodit a prestehovat se někam na vesnici a tam si nekde sudlat to svoje a hlavne mit klid.

Nikdy jsem nechapala, kdyz tohle vysoce postaveni manazeri, manazerky delali, ale ted touzim byt sama daleko od lidi nebo alespon byt s obycejnyma lidma, ktery neresi kdo kolik vydelal a kdo koho podrazil.

Na druhou stranu si uvedomuji, ze z neceho zit musime, takze prace ve meste by nas neminula, ale ja uz mam pocit, ze ferovi spravedlivi lide snad neexistujou...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nedělej si iluze, že na vesnici to bude lepší. Pro starousedlíky budeš jen "náplava" a taky je dost šance být zelenou vdovou, Být sama izolovaná na mateřské je taky terno.

  • Francy17.10.2020 19:10

    Všechno je to o lidech, ale bohužel někteří jsou fakt svině. Moje podřízená se většinou tváří jako kamarádka, ale když udělám chybu (jsem výrazně mladší než ona a ve firmě teprve 2 roky, ona 11 let), tak mi nikdy nepomůže a ještě se šklebí, když se na to přijde a musím to žehlit. Samozřejmě ví, že jsem chybu udělala, ale že by něco řekla?! A co můžu udělat? Nic, ale štve mě to dost. Naštěstí nejsem žádný workoholik a snažím se netahat si práci domů. Takže jakmile to jde, vyrazím za rodinou a za zvířectvem na venkov a je mi mnohem lépe! Co si pořídit chatku na víkendy mimo město?

  • Tak poslechni svou intuici :-) evidentně potřebuješ mít klid a třeba budeš opravdu šťastná až někde na vesnici v malém baráčku se zahradou. Peníze nejsou všechno, nedělej práci, která by tě měla stresovat. :-)

  • esternovakova197018.7.2023 22:06

    Manžel také dělal generálního ředitele v jedné velké firmě, pak ale říkal že těch nervů a starostí už má dost, a tak podal výpověď. Hodně lidí překvapil i tím když řekl že se odstěhuje na venkov a hned si koupil https://www.caskrmeni.cz/eshop/slepice/kurniky/dreveny-zatepleny-kurnik-1-20-slepic/ kurník pro slepice. Jo, otočil se nám život naruby, ale je to příjemnější než v Praze.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist