Vysoce krycí korektor?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #408677 11.8.2019 18:20

Ahoj ⭐ chtěla bych se zeptat jestli neznáte nějaký opravdu dobrý vysoce krycí korektor? Akné moc nemám, mám jen pár pupínků ale mívám je vždy dost červené což mi vadí. Líčení by mělo vypadat přirozeně protože ještě pořád chodím do školy a vůbec se nemaluju, nepotřebuji to- obočí mám výrazné a upravené a rty si zvýrazním maximálně tak leskem. Jen mě trápí ty červené pupínky tak jestli s tím někdo máte zkušenosti tak mi prosím dejte vědět. Momentálně jsem taky hodně na cestách (Norsko, Švédsko, Dánsko - vše autem) tak mám pleť o něco horší. A samozřejmě by bylo nejlepší kdyby se to dalo koupit v drogerii (třeba dm) ale z internetu něco objednat taky nemám problém🙂.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj ja mam lehčí až střední formu akne, spíš menší pupinky, ale dost zacervenale oblasti na pleti kolem nich nebo flicky :-D používám korektor tekutý od catrice ten HD camouflage. Kryje dost dobře ale nějaké ty hodně zacervenale místa mi bohužel i tak někdy na sbětle prusvitaji. Lépe pak ještě kryje dermacol cover, ale ten mu moc nevyhovuje protože mám plet sussi a dela supinky. Ale zakryje fakt vše. :-D takže když si s ním pohraju někam na vecer tak mam opravdu zdanlive dobrou plet. Přes den se moc nelicim, to kašlu, ani se mi s tím patlat nechce a nechcu plet až tak zatěžovat. Jen ať to není tak do oci bijící to trosku prekryju a zvýrazním oci obočí rty. :-)

  • Jednoznacne DERMACOL COVER. Naprosta pecka, zakryje vse. Cena od cca 150 kc na internetu po 250 kc v drogerce.

  • Myslim ze normalni clovek se z par pupinku nepos... :-) kdybys mela nejake tezke akne tak to pochopim, ale par pupinku to svet nezborti :-)
    Mimochodem, me osobne kdyz vidim ze ma nekdo napatlany makeup nebo oblicej zaliceny korektory a buhvi cim - to mi jako prirozene moc neprijde.
    Samozrejme je to ale tvuj zivot. ;)

  • Já mám někdy docela silné.A tak bych ti doporučila essence ten mi vyhovuje když mám menší pupínky anebo když mám větší tak používám zelenej korektor(zelená je v barevném spektru naproti červené takže to bude fungovat nejlíp ,ale to by jsi ho musela ještě něčím překrýt např.mejkapem)Ale jak už bylo řečeno z pár beďarů se nepos*ru.:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 505 odpovědí a 409 705 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist