Výsledky utz

Otázku položila: Anonymní uživatelka #44980 27.5.2011 8:57

Ahoj holky,tak jsem včera byla na kontrole a na jedné straně o něco menší folík,na druhé už byl větší 17,3mm.
Inseminaci jsme zatím tenhle cyklus nechtěli,tak mi jen píchly pregnyl a řekli že máme večer a dnes souložit,že se uvidí. Testovat po 17dnech. Je to všechno správně? Docela mi přišlo,že když jsem doktorce řekla,že to ještě zkusíme bez IUI,tak se začala chovat jak bych to řekla,odtažitě. Nevím jestli je to centrem,protože každé IUI se platí 1500,ale prostě pak byla jiná a rychle se mnou hotová.
Rovnou mám od úterka najet Utroš a k tomu ještě nějaký Estrofem kvůli sliznici. Nevíte někde proč mi ho nasadila? Říkala,že je sliznice asi 3,5mm. To je špatně?

Odpovědi správkyň témat

  • lulatko27.5.2011 9:45

    Vše, co bylo provedeno, je standardní postup. Pregnyl je na prasknutí folikulu, aby došlo k ovulaci. Nevím, jestli je 17,3 mm dostatek, ale ze zkušeností vím, že fakt hezké folikly měří kolem 20 mm, tak si říkám, jestli ten Pregnyl nepřišel trochu brzo. Utroš od úterka je v poho, dává se na podporu raného těhotenství, prakticky rutinně zejména po IVF. Sliznice 3,5 mm je nízká, takže Estrofem je namístě. Při zahnizďování embrya by měla být vysoká alespoň 7,5 mm, což nevím, jestli dožene.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

Na tuto otázku zatím nikdo neodpověděl.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist