Výsledek testu po limitu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #46585 13.12.2011 9:20

Ahoj, holky stalo se vám že těsně po uplynutí doby na testu tj v tomto případě po 5min se vám ukázala slabá druhá čárka a nebyly jste těhu?Cekám dnes menzes ale většinou to dostanu dříve nebo přesně ale pozdě nikdy, nevím zda přesně do pěti min nebo něco málo se mi ráno a večer předtím ukázala jedná výrazná jako že to funguje a pak později o dost druhá slabá, pozorovali jste někdy těst po uplynutí doby co má být objektivní výsledek? Jsem po IUI podruhé, mam příznaky jako menzes ale není a také jsem vždy před menzesem měla 2-3dny špinění předmenstruační a ted nic zatím, díky, dělala jsem ho 15 den ráno od IUI, tam mi řekli at 16 den udělám test

plus minus nějaká sekunda kolem pěti minut od testu moči

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj souhlasím někomu se může objevit čárka po limitu a je to těhu ale také naopak. Nejlepší bude počkat dva dny a zkusit znova. Držím palce ať tam už vyběhne druhá v limitu :D

  • Ahoj, i v letáku píšou, že výsledek se nemá odečítat po uplynutí doby (někde je to 5 min, někde 3min..) Být tebou bych zkusila test zítra ráno nebo spíš ještě lépe za dva dny a uvidíš, zda // vykouknou v limitu ;) držím palce!!!

  • Vím, že se to nemá, mě se ukázal duch v limitu, téměř okamžitě, ale kamarádka mi říkala, že si udělala test a byl negativní, nezdálo se jí to, tak ho vytáhla z koše a zjistila, že tam je druhá čárka, nyní mám ročního klučinu. Ale jistota, že je to tak i u tebe není. Musíš si udělat test znovu, když nedorazí menstruace a uvidíš, přeji hodně štěstí. Zkus mamatest 10 a hlavně z ranní moči, i když tam píší cokoli, takhle brzo je to nejlepší z ranní moči.

  • Ahoj. Já jsem také objevila čárku až náhodou na testu v koši, když jsem vyhazovala odpadky. Nepřikládala jsem tomu váhu, protože se může rozmazat, atd...a nemá se považovat za objektivní. Upozorňuji, že jsem si dělala test před vynecháním, ač se to dělat nemá (asi 4 dny), protože jsem se cítila divně. Holky mi taky říkaly, že to rozhodně neplatí. Za 2 dny jsem to zkusila znovu a pozitivní až asi 5 minut po limitu. A za další dva dny už tam byla dálnice skoro hned. Takže u mě se opravdu jednalo o těhotenství a mám sedmiměsíční holčičku :)

  • Majik13.12.2011 20:33

    Ahoj Kamaradka si kouila nejlevnejsi test do moci a mela tam slaboulinkou carku po limitu kdyz ho sla vyhodit, tak ji to nedalo a tenkrat jela do nonstop lekarny a koupila pry nejaky hodne drahy a citlivy a ukazaly se ji tam dve silne carky, ted ma 3letou holcicku a ceka druhy :-) preji hodne stesti vim jake to je cekam take stale cekam :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist