Vyslechl by někdo příběh jedné, momentálně nešťastné, dívky?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #35456 27.7.2011 21:34

Holky, teď, jak se tu podlední dobou dost řeší vztahy, tak mě tak napadlo, jestli by někdo nechtěl vyslechnout můj příběh... Stydím se dokonce to všechno napsat i sem, do poradny, kde jsou jen ženy, a můžu se tu schovat za "anonymku". I tak jsem se odhodlávála hodně dlouho vypsat sem svá trápení, se kterými se nechci svěřovat nikomu ve svém okolí, i když bych možná měla....

Tak jsem se chtěla zeptat, byla by některá z vás ochotná se mnou ztratit nějakou chvilku? Přijde mi to tak osobní, že bych to radši napsala do vzkazu, moc se mi nezamlouvá, že by tu můj "život" visel jako na nástěnce kdoví jak dlouho a kdoví kdo všechno by si ho třeba mohl přečíst. Je mi 19 a tak by možná bylo dobře, kdyby mě vyslechl někdo, kdo už má z života nějaké zkušenosti, protože já má teď v sobě dost hrozný zmatek, moje psychika je strašná a nálady přímo nesnesitelné pro všechny, i pro mě samou! Moc ráda bych s tím konečně něco udělala a začala to nějak řešit.

Moc vám děkuji za každou pomocnou ruku!

Vy jste opravdu zlaté! Ani jsem nečekala, že se Vás ozve tolik. Mockrát Vám všem děkuji za nabídnutí pomoci!

Těm slečnám/ženám, jejichž odpovědi jsem označila za správné, patří můj OBROVSKÝ DÍK! Uplynuly pouhé dva dny od položení mé prosby a já se cítím o mnoho lépe. Díky Vám jsem si uvědomila spoustu věcí a díky Vám mohu svou nalezenou odvahu nasměrovat tím správným cílem - a to ke změně mého života k lepšímu, ke změně mé samotné. Uvědomuji si, že to nebude jen tak, ale jsem odhodlaná vytrvat v "boji" za mé lepší já. :) Kdyby Vás to moc neobtěžovalo, do vzkazů bych Vám třeba zase někdy napsala, až si nebudu vědět rady a budu potřebovat poradit. :) Moc Vám děkuji, možná jste mi jistým způsobe zachránily život.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist