Vyšetření v CAR

Otázku položila: Anonymní uživatelka #391867 25.9.2018 18:34

Ahoj holky,
už rok se snažíme s manželem o miminko a stále se nedaří. Můj gynekolog to nějak neřeší, akorát mi 1x předepsal Divinu (ta nezabrala), tak teď budu brát 3. měsíc Clostilbegyt a Gynprodyl (zatím také bez výsledku). Např. hormonální profil mě nedělal a manžela nedoporučil ani na spermiogram... Proto uvažujeme o CAR, ale mám obavy, že pokud tam půjdeme, tak že nám hned navrhnou IVF či něco podobného, z čehož mám nepříjemný pocit. Přeci jen bych raději měla mimčo třeba jen za pomoci léků bez přímého zásahu do těla (snad chápete, jak to myslím). Máte někdo zkušenost, jak to v CAR chodí a jestli se dá vyhnout tomu zásahu?
Děkuji za případné odpovědi :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • V kazdem spravnem CAR musi respektovat to co chcete vy.. pokud by vas nekam tlacili tak radsi CAR zmente.. vse bude zaviset na vysledku spermiogramu a vasich vysledku.. napriklad u nas bylo horsi spermio tak jsme absolvovali 3x IUI a pak se sami rozhodli prejit na IVF a i pres IUI probehla hromada vysetreni atd takze od prvni navstevy do IVF to trvalo skoro rok ;-)

  • Vim hlavne ze dle dr neni rok ,,zadna doba,,. Co vim tak u nas se nejake horm. profily a spermiogramy zacinaly resit tak rok a pul - dva roky co to neslo.. dr ti aspon neco předepsal, me prvne nechal jen tak s nepravidelnym cyklem bez ovulace ten prvni rok - s tim at jim kyselinu listovou. Pak jsem umenila dr a pomalu se zacinalo neco dit, vse ale nejde hned. Tak bud trpeliva. Asi neco neni OK kdyz se nedari - a tim nemyslim vylozene neplodnost. U nas se zadarilo az po tom co manzel zmenil zamestnani..;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist