Vysazení menstruace

Otázku položila: Anonymní uživatelka #48546 5.3.2012 23:34

Ahoj, mám na ruce ganglion a přemýšlím, že si nechám vyndat až tak za 3-4 měíce, byla jsem v týdnu na gyndě a jen mezi řečí jsem se o tom zmínila a vůbec sem nevěděla, že je na to dobré vysadit antikoncepci, to mě pan Dr. docela překvapil a chtěla jsem se tedy zeptat, jestli s tim nemate zkušenosti. Jestli až ji budu vysazovat bych za ním ještě měla jít nebo jak dlouho předtim nebo celkově kdy vysadit a pak zas po jaké době ji brát? Díky

Holky, nevim na co sem myslela:D mělo tam samozřejmě být vysazení antikocepce:D

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahoj, když mi vyřezávali gangliom, tak jsem antikoncepci nebrala, dělali to jen při lokálním umrtvení. Pak jsem šla na vyndání krčních mandlí a tam se ptali na antikoncepci a pak řekli, že když nejdu na celkovou narkozu, tak ji nemusím přestat brát. Ale určitě bych se zeptala na chirurgii, kde ti budou výkon dělat, já jsem tam odpoledne přišla a do hodiny jsem šla domů, takže v pohodě. ale už je obojí tak 12-14 let.

  • Ahojky, já měla taky na ruce ganglion, ale asi byl jen menší, protože mi ho vytahovali injekcí, ne chirurgicky. Tudíž jsem antikoncepci neřešila. Ale souhlasím s předchozí odpovědí, pokud nejdeš pod celkovou anestezii, nemá na to vliv. Antikoncepce se vysazuje 2 měsíce před plánovanou celkovou anestezií z důvodu zvýšeného rizika vzniku trombózy. Poraď se na chirurgii jak budou úkon provádět, ale myslím že toto se pod celkovou anestezií ani nedělá...;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist