Výročí

Otázku položila: Evita 13.11.2011 10:01

Dobré dopoledne dámy :) Slavíte/slavily jste nějak se svým protějškem výročí vztahu nebo manželství? Za pár týdnů to bude rok, co jsem se svým přítelem, tak hledám inspiraci, co podniknout nebo čím ho překvapit...Případně, překvapili něčím Vaši muži Vás, pokud ano, čím?
Děkuju moc za nápady :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky tak já bych mu určitě něco pěkného koupila, třeba stříbro nebo něco takového jeslti to nosí. To by ho určitě měla překvapit =)

  • Verousek8913.11.2011 10:17

    My slavíme každý rok, v pátek jsme slavili 4. rok, my si dáváme jen drobnosti, domluvili jsme se tak, abychom moc neutráceli, takže já většinou dostanu kytičku a příteli koupím jeho oblíbenou čokoládu, jelikož není nejlevnější, tak ji normálně nekupuje. Koupíme si sekt, ťukneme si a zajdeme si na večeři :)

  • my jedeme na 3.vyroci na vikend do jeseniku do penzionu,samozdrejme to napadlo me,ale pritel to plati:-)ale rok bych videla tak na nejaky sperk pokud to nosi,bud stribro nebo radeji ocel.retizek,naramek nebo prstynek,ale ne kazdy chlap to nosi,a nebo se nech vyfotit u fotografa a dej mu to do ramecku.

  • petulinkaa1313.11.2011 10:31

    Zrovna dneska máme s manželem výročí 5ti leteho vztahu, slavíme jak 13.11. kdy jsme spolu začli tak i výročí svatby 7.6. :-))))

  • dennytesarova13.11.2011 10:32

    My jsme si dávali nějaké dárečky, ale po 5 letech už jsme jen začli chodit na večeři či pizzu. Teď po 10 letech si pizzu necháváme dovést a k tomu si dáme šáňo nebo vínečko:))) Sice to moc neřešíme, ale vždycky si vzpomeneme.

  • To my jsme slavili teprve 2. rok, za 4 měsíce budeme mít 3. rok spolu, tak také musím něco vymyslet. :))
    První rok jsem dostala od přítele kytku a jeli jsme na večeři, já mu dala prstýnek a balíček s různými gumovými medvídky apod. (po tomhle by se utloukl, čokolády nemá rád :) ).
    Na druhé výročí jsem mu věnovala album s mými a našimi fotkami + jsem to doplnila o různé "příběhy". :) A on mě teda překvapil neskutečně. Byla to neděle, s mamkou jsme vařili a on mi volá, ať vylezu na chvíli před barák. Tak jsem si na teplákly oblekla jen bundu, skočila do bot a šla jsem - on tam stál s pugétem, kluci drželi šampus a skleničky, taky měli rádio a pouštěli "naši" písničku. Bože já byla tak dojatá! :)) Ale málem jsem ho uškrtila, když jsem tam stála jen tak v "domácím". :-| :D No, můj přítel má prostě hlavu na "nápady". :))
    Jinak bych to určitě slavila ale nějak intimně, jen vy dva, třeba mu uvař jeho oblíbené jídlo, večeře při svíčkách.. :) To plánuji já na to naše třetí.

    Přeji hezké výroči! :))

  • My si dáváme řetízky, náramky, přívěsky, elektroniku, welnes pobyty, také jsme si koupili pejska, k desátému výročí jsme jeli do Paříže, k jedenáctému do Londýna. A ke dvanáctému budeme mít svatbu a dovolenou. Ale určitě potěší jakákoliv maličkost;) já jednou dostala nádherný šátek a udělal mi větší radost, než dovolená :) Také mě napadlo nechat zarámovat fotku, nebo elektronický rámeček... přítel také toužil po externím disku k počítači...

  • Simone13.11.2011 12:47

    My jsme se domluvili, že si dárky dávat nebudeme, ale za ty penízky chodíme rok co rok do nějaké hodně dobré restaurace. Pokaždé si vybereme jinou a když si rezervujeme stůl, tak jim i říkáme, že budeme slavit výročí - oni jsou pak pozornější, dostaneme stůl na nějakém intimnějším místě, obvykle nám nachystají svíčky a někdy dostaneme i pozornost od podniku (kytičku, sklenku vína atd.). Je to moc romantické a po těch letech nás to stále baví :)

  • To my to většinou řešíme taky tou večeří, jen vloni, kdy jsme slavili kulaté, jsme si zajeli na romantický pobyt pro dva do hotelu Cristal Palace v Mariánských lázních - http://cristalpalace.cz/ . Bylo to úžasné, až mě trošku mrzí, že to neděláme každý rok :-)

  • Já jsem s přítelem 3 roky a letos mě na výročí doslova vyrazil dech. Zaplatil si totiž rozvoz květin Brno u https://www.fleurop.cz/rozvoz-kvetin-brno a kurýr pak u mě zazvonil s pugétem rudých růží a zamilovaným vzkazem. Ani si neumíš představit, jak jsem byla dojatá a šťastná, že právě já mám takového chlapa :-) .

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 557 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist