Vyrážka po holení

Otázku položila: Anonymní uživatelka #398528 9.2.2019 21:49

Ahojky holky,
Nemáte náhodou některá z vás zkušenosti z velkou vyrazkou po holení?
Omlouvám se, že je to trochu intimnejsi, ale někde se na to zeptat potřebuji. A nebudu vymyslet zadne náhražky slov, prostě to sem napíšu tak jak to cítím.. Díky za pochopení
Od té doby co si holim oblast okolo bikin se potýkám s nepříjemnou vyrazkou. Vždy když si vezmu plavky, tak je to vidět. Jsou to malé červené pupínky, kterých je poměrně hodně. Nějak jsem se s tím ale srovnala a úplně to neřešila, ale je to tak 2 měsíce zpátky co se mi stejná vyrážka začala objevovat i na jiných místech, především okolo pupíku a na zadních stranách stehen. Ale někdy i v podpaží,... Nevím co s tím mám dělat a vážně mě to trápí. Potřebovala bych najít řešení.
Zkoušela jsem vyměnit holící pěnu, ale nepomohlo. Pokud s tím některá z vás má zkušenost nebo ví co s tím , napište mi prosím. Byla bych vám nesmírně vděčná ❤️
Předem děkuji
PS: a můj přítel také

  • 20.03.2019 17:35:11 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • WojKa9.2.2019 22:05

    A to se Ti vyskytuje bezprostředně po oholení? Pokud ano, tak doporučuji po oholení použít pánskou vodu po holení, pěkně to zatáhne. Trochu to štípe, ale dá se to přežít. Ty dámské přípravky jsou většinou na dvě věci.
    Pokud se Ti vyrážka objevuje i jinde, s tím bych si zašla už asi k lékaři obvodnímu nebo na kožní. Mohla by to být také alergická reakce, nezměnila jsi třeba prášek na praní, aviváž?

  • Trápila jsem se stejně jako Ty, zjistila jsem, že mám alergii na kov a holit se nemůžu takže (NE NEJSEM PRALESNIČKA :-D ) ale přešla jsem na epilaci - mám Braun Silk epil 7 a naprostá spokojenost. Začátky sice bolí, ale teď epiluju všechny místa který chloupky obtěžují a do půl hodiny mám otrhané vše od podpaží po kotníky. Za to trápení se žiletkama to nestojí.. Drž se ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 698 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist