Vyplatí se 3D/4D ultrazvuk? A kam na něj v Praze?

Otázku položila: samsonoh 27.4.2017 15:44

Ahoj holky, stojí za to chodit na 3D/4D ultrazvuk? Není to málo peněz, proto se ptám. A kam na něj zajít v Praze? Díky za odpovědi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mě by ho udělal můj dr. :-) taky nad tím přemýšlím, jestli ho budeme chtít ... ale při každý kontrole mi na minutku pustí prcka ve 3D a je to super :-) tak možná pak o nějakou fotečku ve 3D poprosím :-)

  • Zkus se nejdřív zeptat u vás na gyndě, jestli ho tam náhodou nedělají. Mně ho dělali ve 3. trimestru normálně na prohlídce. Čuměla jsem jak puk, vůbec jsem netušila, že tam takovouhle techniku mají :-)

  • Urcite se to vyplati. Jen ta moje mela porad ruce pred oblicejem,tak jsem musela dvakrat. Podruhy to nebylo lepsi,ale mam par vterin zaznam bez rukou a z toho jsem si vystrihla sama,spoustu fotek. A jeste jsem dostala jednu zadarmo. Takze pro me super zazitek.
    Ale neporadim kde v praze,zkus si zadat do googlu "kam v praze na 3D" a vyjedou ti diskuze na emimino a modry konik,ja jsem tam zjistovala vsechno o 3D u nas,i o screeningu,i o poradne,a nasla jsem co jsem potrebovala :)

  • Byli jsme v Podolí, je to hezká památka :-) Měli jsme moc milou paní doktorku, hezky nám i synovi všechno ukázala, hledala nejlepší záběry pro fotky, pustila srdíčko..

  • Tak za mne taky ano. On je rozdíl na chvilinku to přepnou na 3D při běžné prohlídce a mít možnost si říct co by člověk rád viděl a mít z toho památku nejen fotečku, ale i video.

  • medulinek28.4.2017 7:28

    Byla jsem v podoli, bylo to necely 1000kc,mame asi 8 fotek a 10min video. Hrozne prijemna doktorka,krome te zabavy pri tom zkontrolovala rust,srdicko,placentu,pupecnik,potvrdila pohlavi,takze to bylo i jako normalni vysetreni. Byla jsem v 16+6 a jsem 4ada,ze je tam mala videt cela,jak se mele,kleka si,protahuje,honi pupecnik a tak 😂

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 234 otázek, kterým se dostalo 271 627 odpovědí a 409 760 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist