Výklad - nemáte některá snář, prosím?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #43896 1.11.2012 20:59

Ahoj, prosím vás, nemáte některá doma snář a nekoukla by jste se mi co by mohl znamenat tento sen? Na internetu jsem i našla jen hesla. Jde o muže, tekla mu krev, potom z něj zbyla lebka, která řekla: ,,příště příjdi s dalším" ... prosím pěkně, byla by jste některá tak ochotná? :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj kosecko. Být tebou, tak se spíš zaměřím na psychologický rozbor sebe sama, sny jsou výsledkem našeho podvědomí, budto se ti zdá to co si přeješ, ale třeba o tom ani nevíš nebo o tom, z čeho máš podvědomně strach, ale taky v bdělém spánku to nedokážeš realisticky pojmenovat. Ono titiž ty snáře moc přesné nejsou, mě se třeba v pubertě pořád zdálo o hadech, spadla jsem mezi klubko hadu, kteří mě ovíjeli a škrtili, utočili na mě u mě doma, pronásledovali mě všude, většinou mě dostali a ublížili a podle snáře je had falický symbol, takže podle snáře jsem byla jen neuspokojený puberták (což si nemyslím, když mi bylo nějakých 13). Později jsem si uvědmila, že to souviselo s tím, jak žiju, jak se cítím bezbranná vuči každému, jak jsem to změnila, hady ve snech jsem najednou likvidovala levou zadní:)

  • Krev – přílišná horlivost je na škodu
    Lebka – tvé špatné jednání bude příčinou pomluv a intrik
    Muž – rozptýlení, dárek

    v každym snáři píšou něco jiného, snad jsem ti trochu pomohla

  • Ahoj holky, nevite mě se zdalo zas ze středy na čtvrtek že jsem viděla hodně bilých chlupatých pejsku.Mazlili se s emnou a byli fajn.bylo to na procházce v parku, leželi pod keřem a byla jich tam veliká hrouda.pak jsem se z toho probudila abyl to hezký sen

  • Výklad hesla muž je docela složitý. Ve snech ženy většinou vyjadřuje představu o možném partnerovi či poměřování vlastního s touto představou. Vždy vypovídá ale o tvých postojích.
    v případě neznámého muže:
    Vždy jde o znak vlastního zvažování. Vidíte ho - očekáváte nějakou důležitou situaci, v níž budete mít jednání o závažné věci s někým, koho dosud neznáte, snové myšlení vám připomíná potřebu plného soustředění.
    hovořit s ním - předpokládáte, že půjde spíše o společenskou záležitost, ale pro vás významnou, která zesílí či oslabí vaše postavení, ani v tom případě ji však nepodceňujte.

    Lebka - jde o znamení velice dobré nebo naznačující možné dobré výsledky, pokud ho vezmete v úvahu.
    lebka někoho známého - čeká vás obtížná zkouška, v níž máte předpoklad dobře obstát.

    Obě hesla se dají ještě upřesnit, ale to by bylo na dlouhé rozepisování.

    Co se týče krve, tak je to znak varovný.
    Vždy záleží na množství krve., čím více, tím je sdělení silnější.
    Základní sdělení - vaše podvědomí se takto vyjadřuje o vaší zradě. Týká se něčeho či někoho, nejčastěji jde o zradu vlastních zásad, toho, proč si sebe můžete vážit.
    Krev na vašich blízkých - měčím podstatným jim ubližujete nebo se tak stalo v minulosti a vy na to neumíte zapomenout. Jestliže někdo silně krvácí - totéž, ale ve značně zvýšené míře.

    takže asi ta..... :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist