Výklad karet

Otázku položila: Anonymní uživatelka #53888 10.3.2012 19:44

Dobrý večer,ráda bych znala váš názor na výklad karet. Je to pravdivé a splnilo se někdy někomu to co se z nich vyčetlo? Díky za odpovědi :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, moje tchýně má tyhle věci ráda a přesně před rokem jsem si u ní vytáhla tarotovou kartu, kde bylo napsáno, že přesně do roka uslyším dětský pláč a vyplnilo se to. 23. prosince se mi narodil syn. I když já tomu moc nevěřím, spíš tomu vždycky věřit chci a podle toho se jedná :-)

  • Já byla u kartářky a řekla mi, že v kartách nevidí žádné dítě.Byla jsem z toho hrozně špatná.No a teď jsem v 6tt, tak jsem moc ráda, že se to nesplnilo.Klepu teď na dřevo, aby jsem to ještě nezakřikla.

  • Já myslím, že to záleží na té dotyčné, jestli se tomu věnuje jen pro výdělek, a nebo má k tomu i vztah. Moje první zkušenost byla hrozná, ale pak jsem díky kamarádce našla naprosto úžasnou, které vždy všechno vyšlo a neměnila bych. Bohužel jsem ted 120 km daleko, tak ji nevidam moc často :( Důležité je, aby sis to co ti řekla neobrátila k obrazu svému, ale vycházela si z reálu.

  • ahoj, já jsem tomu vždy věřila až hodně... teď jsem byla u kartářky ( i když můj názor je, že by tam měl člověk jít jen když má nějaký problém), já tam byla jen tak, protože tam šla má kámoška a tak mě to tak nějak chytlo... řekla mi věci o kterých nevěřím, že se splní a zajímavé je,že jsme měly i s mou nej. kámoškou podobný výklad, takže si myslím, že to byly vyhozené prachy, i když kartářka byla perfektní, příjemná osoba, ale výkladu nevěřím ani náhodou... ony ty kartářky podle mě dost říkají to, co chce člověk slyšet... je třeba to brát s rezervou... já bych už znovu nešla.

  • Evita11.3.2012 12:38

    Dvakrát, asi půl roku poo sobě, pokaždé u jiné. Obě mi věštily pěkný život a dobrou práci, ale každá mi řekla jiný počet dětí, jiný obor práce, lišily se v tom, zda zůstanu se svým přítelem...tak těžko říct. Věřím asi té první (i když možná jí jen věřit chci, většila mi lépe), jelikož ta druhá kamarádce před časem řekla, žže do roka bude mít dítě, už to jsou čtyři měsíce, kamarádka stále není těhotná a ani nemá nikoho, s kým by mohla být. A ještě k té první - ptala jsem se jí, zda mě vezmou na školu, řekla mi "já tu vidím, že vy už jste přijtá" - a hned ten den odpoledne jsem se dozvěděla, že mě přijali :)

  • Ahoj, já byla u kartářky ve 3.měsíci těhotenství, kdy na mě nebylo nic vidět, rozdělala jsem karty na 3 hromádky a ona mi řekla, že buď jsem nebo budu v blízké době těhotná, že to bude holčička, že manžel přijde o práci, ale že se nemusím bát, že si najde hned druhou, že se nám pokazí auto, že se budeme stěhovat a ono se všechno vyplnilo, do puntíku!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 209 otázek, kterým se dostalo 271 548 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist