Výklad karet

Otázku položila: Anonymní uživatelka #367710 11.11.2016 18:40

Ahoj holky,mam hloupy dotaz,ale treba se najde nekdo kdo veri nebo rozumi vecem jako je vyklad karet. Z cisteho zoufalstvi ze snahy otehotnet jsem si nechala vylozit par vykladu karet, ktere se ve vetsine pripadu shodovali v tom, ze otehotnim nejdrive za 2 roky a v pristim roce ze to budeme resit s lekari. V prosinci jsme objednani poprve do CARu. Byla jsem i u terapeuta,ktery mi odstranil podvedome bloky z detstvi bránící tehotenstvi. Myslite, ze se da do jiste miry takovy vyklad karet "ošálit" a zvrátit nebo je muj osud uz predem dany? A jak moc verite na takove vyklady? Kazdy takovy vyklad jsem obrecela, protoze uz me to cekani unavuje a miminko si strasne moc preji. Moc vam dekuji za pripadne odpovedi a omlouvam se za trapny dotaz.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Anonymní uživatelka 367710 Ahoj, já se výkladem karet zabývám - konkrétně vykládem tarotu. V tomto případě bych byla velmi opatrná. Mnozí kartáři výklady tohoto typu i odmítají - z etických důvodů. Je tu totiž docela vysoké riziko nocebo efektu. Výklady na dobu vzdálenější než půl roku bývají velmi nepřesné. Podle mě je to právě z toho důvodu, že v lidském životě hraje významnou roli svobodná volba. Neříkám, že neexistují okamžiky, které jsou tzv. předurčeny, to ale nic nemění na tom, že velkou část života si určujeme sami - tím jak žijeme, myslíme, konáme - a jak se rozhodujeme. Koneckonců - jaký by byl smysl života, pokud bychom byli jen loutky, bez možnosti ovlivnit vlastní život..?? Výklady, které jsi absolvovala, bych nebrala moc vážně.

  • tweetyprousek11.11.2016 19:17

    ahoj, náš taťka věří vv jednoduchý výklad karet, klasické karty na prší, tahá 7 karet, nesmí tam být žaludy... to je špatné, pokud jsou srdce je to super, je to tah karet na otázky ANO x NE... DOBŘE x ŠPATNĚ,... zatím má 100% úspěšnost... i když třeba v případě mých státnic to moc příjemný nebylo, když mi vlastně negratuloval, ale řekl : Karty nelžou... na co jsem se teda učila ? :D:-D
    hlavní je asi, aby ses uklidnila, tím, že na to stále myslíš se jen víc blokuješ a pak se uzavírá kruh... takže klíd, nohy v teple a hlavně nestresovat..my se taky už nějakou dobu snažíme, ale až to přijde, tak to přijde a o to to bude krásnější ;-)

  • Budoucnost si tvoris sama. to co je v kartách, je spíš to, kam v danou chvíli svými rozhodnutími smerujes. Může se taky něco přihodit, co prostě těhotenství skutečně odsune o rok dál, než by sis přála. Vše má svůj čas.

  • petulinkaa1311.11.2016 20:23

    Osud mame kazdy dany a karty ( ne vsechny) ti ledacos muzou odhalit,kazda kartarka neni dobra,kazdopadne bud rada za to,ze tam tehotenstvi mas i kdyz za dva roky,lepsi nez kdyby ho tam zadna nevidela,proste kazdy mame dany kdy co prijde a to neovlivnime i kdyby jsme se zblaznili,takze klid a nech to at to prijde jak ma a kdy ma ;-)

  • Taky jsem byla asi 3x na vykladu karet.Nebrala jsem to nikdy jako bernou minci spis jako dalsi moznost,jak se posunout.Naposledy kvuli miminku,kdy nam to dlouho neslo.Karty odhalili nejake bloky, a pak novy zacatek na srpen.Bloky jsme poresili a i kdyz jsme se snazili dal a doufali,ze se povede driv,tak jsem opravdu v tom srpnu otehotnela.Nas zazrak ted bude mit 7 mesicu. Otazka,zda by se povedlo i bez toho.Ale vzhledem k tomu,ze mi alternativni terapie pomahaji ve vice oblastech,tak jim verim. Dulezite je na sobe pracovat ☺.Nic se nespravi samo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist