Výběr porodnice Brno

Otázku položila: Bývalá uživatelka #179893 7.12.2017 20:02

Ahoj, chtěla bych se zeptat, v dubnu 2018 budu rodit a chtěla sem se zeptat na doporučení a názor nebo zkušenosti na výběr porodnice v Brně pro prvorodičky, možná je to blbá otázka, ale jen mě to zajímá. Díky :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já jsem rodila 4x v Bohunicích a vždy jsem byla spokojená. Všude se najdou spokojené a nespokojené maminky. Doporučuji porodnici/e navštívit a dát i na osobní dojem :-)

  • Na Brno jsem neslysela nic moc pozitivniho. Vsechny matky z Brna co znam, rodily ve Vyskove. Jen jedna v Bohunicich kuli nedonosenosti, kde jsou na to vybaveny.

  • whitehorse17.12.2017 21:18

    Já rodila před několika lety u Milosrdných a šla by sem tam znovu, navíc mají i nové porodní sály. Bohunice mi připadají jak fabrika. Chválu v posledních letech slyším i na Vyškov a Ivančice.

  • Já rodila před rokem v bohunicích. Porodní sály jsou pěkný máš tam sama pro sbe sprchu a záchod. A normální pokoje jsou po 2-3 lidech. Já natrefila na blbou ženskou na pokoji(měla díte na jip a byla hnusná na to moje). tak jsem šla na nadstandard(šla bych zase) máš tam vlastní sprchu a záchod a svůj klid. na normálních pokojích tam má na 4 ženský 1 sprchu a záchod(udělej si náor sama) po porodu se musíš častej sprchovat. Sestřičky jak která ale nešlo mě kojení (neměla jsem mlíko) a nic moc chování teda až na dvě hodný. ale to asi bude všady. Ted vím že rodit budu zase tam . Si asi moc nevybereš jako. ted jsem v 5tt. kdyby jsi něco chtěla více vědět napiš:)

  • Já jsem rodila v Bohunicích dvakrát a nemůžu si stěžovat :-) Naprostá spokojenost.

  • Petrakim8.12.2017 9:40

    Tak rodím v dubnu, prvorodička. Ale moje kamarádka na Bohunice nadávala (3 roky zpět rodila), měly hodně porodů a podle toho vypadala péče o ni. Ale to se musí očekávat, když to je takový velký ústav. Já půjdu na Obilňák, pro mě je důležité, když se něco pos... tak ať je mimi v odborné neonatologické jednotce co nejdříve a nejsem v nemocnici, odkud to tam pak převáží. Samozřejmě se půjdu podívat, jak to tam vypadá. Ale jako prvorodička si nedělám iluze, že to bude vše dle mých představ, prostě jdu rodit, chci odrodit a hotovo. Pro mě je důležité, aby se mimi narodilo zdravé. Taky bych chtěla porod do vody, což Obilňák nabízí, ale je otázka, jestli v ten moment to moje tělo bude vyžadovat :-). Navíc ho mám nejlbíže k domovu, auto nemáme, takže proto volím Obilňák.

  • zakewka8.12.2017 16:49

    Taky se rozhoduje kde.. zatím vítězí Vyškov nebo Boskovice. Ve Vyskove se chlapovi narodili posledni dve děcka z toho jeden koncil akutnim cisarem s rupturou delohy.. takze jsme se dohodli, ze asi taky tam.. Kdybych přeci jen musela rodit v Brně půjdu k milosrdným. . Byla jsem tam na pohotovosti a za mě super.. takový přístup z velkých nemocnic moc neznám. . Jen mě tam teda vyděsilo to zázemí, sociálku na chodbě atd.. Ale za ten přístup co jsem tam zažila to asi stojí přetrpet..:-)

  • Ahoj taky rodim poprve v dubnu a asi vyhravaji bohunice :) ve vyskove rodil kolega. Pristup pry super, ale kdyz mi ukazoval fotky, tak to nee... Zachod a koupelna pro vic pokoju a vedle dveri z pokoje na ZEMI hozena matrace, kde jeho pritelkyne lezela nez sla na kreslo. Ja bych se tam citila jak pes asi :(

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist