Vybavicka - seznam

Otázku položila: Anonymní uživatelka #370818 31.3.2017 20:59

Ahoj, divala jsem se tady do encyklopedie na vybavicku a chci se optat, dle ceho porizujete mnozstvi obleceni? Nemyslim ted jaro/leto, podzim/zima :)) Ale kolik kusu ceho nakupujete? Nebo pokud Vas inspirovaly nejake stranky, tak muzete zaslat odkaz :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Záleží jak moc mimi bude blinkací. V 56 jsem měla 2 kabátky, 3 bodyčka, 3 dupačky, 3 overaly v 62 asi 5 body, 4 dupačky, overaly 3 a kabátky 2. Z těhle velikostí malý vyrostl dost rychle. Víc oblečení jsem měla až v 68, kdy malý začla i víc ublinkávat, ale tu jsem nakupovala postupně. Jinak máme sušičku, takže nebyl problém mít vypráno a usušeno rychle. Taky jsem takhle malému miminku neměnila oblečení každý den, když neblinkal, nezapotil se, neušpinil.

  • Presne jak pisou holky :-) v 56-64 jsem mela od kazdeho druhu obleceni 2-4 ks (nejvic overalku a bodycek, mikinek jen asi 2, zalezi v jakem rocnim obdobi to bude). Zezacatku byl cely den v overalku a prevlekala jsem cca 2-3x denne,podle toho zda protekla plina, pri prebalovani vse pocural, nebo se poblinkal. Takze jsem prala skoro obden. 68-80 to uz mu velikost byla par mesicu. A klidne taky sahnu do prichystane vetsi hromadky. Denne ma čisté1-2 bodycka (podle sikovnosti), jedny teplaky na dva,tri dny...mikinu jen na ven tech staci par. Jestli muzu doporucit,tak v tech malych velikostech to ber podle jednoduchosti oblekani, ono přetahovat 3x denne bodycko pres hlavicku nebylo nic moc... Mikinky s kapucou jsou sice roztomily,ale pokud ho nema kapuca tlacit na zadech,musi ji mit na hlave...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 516 odpovědí a 409 718 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist