Vůbec mi neodepisuje

Otázku položila: Anonymní uživatelka #365794 29.1.2020 17:58

Ahoj, jsem docela v háji z toho, že mi můj kluk skoro vůbec neodepisuje na zprávy a přijde mi, že mě zkrátka ignoruje. Vždycky přes den odepíše třeba každý 4 hodiny (jen příklad, někdy to je i déle) a mě to deptá, protože vím, že tam byl, nebo že je online, ale odpověď se mi nedostane. Nežádám ho, aby mi odepisoval každých 5 minut, ale když vidím, že tam byl, tak nechápu,proč mi nemůže odepsat, vždyť to zabere pár sekund.
Už jsem to s ním řešila několikrát, že mě to opravdu mrzí, chvíli to fungovalo, ale pak zase ne a řekl mi, že na fb moc nechce chodit a messenger skoro vůbec nepoužívá, ale stejně. Taková časová prodleva na odepisování své holce mi přijde docela dost. Když jsme spolu, tak je všechno fajn a na něm je také vidět, že se mu moje přítomnost líbí, také mě vzal mezi své kamarády, plánujeme společné výlety, navrhoval mi společné bydlení a to jsme spolu pouze něco přes 3 měsíce, ale jakmile spolu nejsme, začínám mít depky, že se něco děje, když se neumí ani ozvat. Nevím, jestli to je normální nebo ne, co si o tom myslíte? Nedělám mu žádné žárlivé scény, protože ho nechci ztratit, ale přeci jenom mě to hodně ničí. Ještě se vídáme tak 1x max 2x týdně, protože oba studujeme a máme zkoušky a ta doba, kdy spolu nejsme, je fakt strašná. Samozřejmě taky trávím čas na brigádě, s kamarády, rodinou atd atd, ale čas na odepsání si vždycky najdu, přeci když někoho máte rádi, tak chcete vědět, co ten druhý celý den dělá a nestačí vám, abyste si za den vyměnili max tak 5 zpráv na fb. A ještě jsme oba v mladém věku, takže tohle k tomu patří, si myslím. Nevím, co si o tom mám myslet. Je to můj první "vážnější" vztah a nevím, jak se mám chovat a jak to chodí, nechci prostě nic pokazit, snad mi rozumíte :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy29.1.2020 18:38

    Ach ta závislost na technologiích 8-o Jasně ti řekl, že na vypisování není a když jste spolu, tak je vše ok. Tak přestaň hledat problém tam kde není nebo ho brzo otrávíš.

  • macicekkajik29.1.2020 18:44

    Ahoj, myslím si, že to moc řešíš. Představ si, co by jsi dělala, kdyby fb ani mobily nebyly, což není tak dávno. Třeba spíše preferuje osobní kontakt a volání než psaní. A to že se podívá na fb neznamená, že má čas odepsat. Dej pozor, ať ho tím neodeženeš. Může si připadat příliš pod kontrolou - což značí, že jsi žárlivá, tzv. stíhačka. Najdi si jinou zábavu, než být pořád jen na fb a čekat na to, až ti tvůj přítel odepíše. Ukaž, že ti na něm záleží a že mu důvěřuješ. Toho si bude cenit více, než neustálá kontrola a scény, že ti nenapíše. Domluvte se třeba na tom, že si jednou denně zavoláte a budete si povídat.

  • A co si treba kazdy vecer radeji na pul hodinky zavolat?

  • Ach jo.... A co meli rikat lidi driv, kdyz nase maminky psaly tatinkum dopisy na vojnu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist