Vrácení se ke svému ex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #407494 12.12.2020 12:56

Zdravím,
Mám problém a potřebuji se někde svěřit - před 2 měsíci jsme se rozešli s ex, byli jsme spolu 15 měsíců, všechno bylo růžové, měli jsme opravdu úžasný vztah.. oběma nám je 18.
Byli jsme spolu na dovolené, přes karanténu jsme spolu v podstatě už bydleli.. staral se o mně, já o něj.
Jenže kolem září začaly problémy.. moc jsme se nevídali skrz školu, pokulhávala i postel, už neměl potřebu tak se mnou být. Začali jsme si dávat pauzy, ve finále se ke mně začal chovat opravdu škaredě, neodepisoval mi, i když byl aktivní, radši byl s kamarády než se mnou, pokaždé když se něco stalo a vytáhla jsem to tak vše skončilo tak že za to můžu já.
Vyvrcholilo to a rozešel se se mnou, řekl že je toho na něj moc a že nemůže dál, že mu je asi lépe beze mě. O týden později mi psal jestli se můžeme vidět, že si toho spoustu uvědomil. Tak jsme se viděli, řekl mi že pro něj znamenám všechno, že jsem ta jediná pravá v jeho životě, že beze mě nedokáže být a neskutečně mě miluje. Já ale odmítla protože mě do té doby moc zranil, volal mi od kamaráda z oslavy opilý, vykašlal se na mě na naše výročí, vytahoval blbosti z dřívějška.. a během toho týdne mi bez něj bylo lépe.
Po dvou dnech od tohohle setkání byl na party a holky tam prý zval nahoru ,,na panáka” apod.
Já mu další den napsala, že toho mám dost, ať si přijede pro věci, že už s ním nechci mít nic společného. Přijel, řekl mi že jsem dost otočila, že si myslel že jsem jiná.. odjel hodně nepříjemný naštvaný.
Od té doby mi napsala pouze přítelkyně od jeho bratra, že je z toho v koncích, že mě miluje, ať mu dám ještě šanci, ale znovu jsem odmítla..
Teď tady po měsíci sedím a musím furt myslet na to krásné co jsme měli, jak nám bylo dobře.. přemýšlím nad tím jestli mu nenapsat, ale něco v mé hlavě mi říká ať to nedělám, že by mě stejně odmítnul, protože teď dělá jak kdybych neexistovala. Mám pocit že jediná jsem z toho teď na dně a přemýšlím nad tím a on si třeba už užívá někde jinde. Ale hlavně - chtěla bych se vrátit k člověku kterým byl dřiv, ne tím kterým je teď
Byla bych moc ráda aby mi někdo poradil..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik12.12.2020 14:06

    Už bych se nevracela. 2x ho odmítneš, když se chce k tobě vrátit a najednou otočíš. Jak se to vrátí do starých kolejí, tak tě bude mít v hrsti a vše ti vyčte. Soustřeď se na školu, najdi si koníčka, který tě bude naplňovat. Nejdříve buď šťastná sama se sebou a pak najdeš toho pravého.

  • Francy12.12.2020 16:44

    Je ti 18, proč by sis měla znovu komplikovat život nějakým, kdo na tebe už někdy byl zlej? Lidi se nemění, to se ti v životě ještě určitě několikrát potvrdí.

  • Rebeca12.12.2020 17:09

    Ty sama se podle toho, co pises, vracet nechces, protoze to tak necitis, tak se k nemu nevracej. Nejednej podle toho, co ti rikaji druzi. Na me tvuj dotaz pusobi tak, ze o navratu jsi zacala uvazovat az pote, co ti lidi nabulikovali, at mu das jeste sanci.

  • Taky bych to tak udělala našla si nakyho koníčka, soustředila se na školu a zapomenout na mynulost a soustředila se na budoucnost. A ten pravej se určitě brzo či pozdeji najde.

  • Katy6913.12.2020 22:37

    První půlka mi tak moc připomínala mého bývalého, až jsem se chtěla zeptat, jestli to není stejný člověk :-D (ale to už je dávno) ale na rozdíl ode mě v tomhle věku jsi udělala dobře a rozumně jsi ho odmítla 2x. Poklona, co bych dala v 18 za takový rozum a uvědomění. Jak píšeš, že vzpomínáš na to dobré-na to klidně vzpomínej i dál, ale ukonči to tím. Strávili jste spolu nějakou dobu, vše bylo krásné, pak se to pokazilo, to se stává, hlavně v tomhle věku kluci ať jsou jakkoli zamilování, stejně koukají po všem okolo a nezajímají je následky. Na tlak okolí ani jeho nejbližších (ani jeho případně) neber ohled. Sama si uvědomuješ, že jsi bez něj na tom lépe, drž se toho, vykašli se na něj, potkáš ještě spoustu kluků a budou jen lepší a lepší. Zásadně se k nikomu nevracej, protože to vždycky skončila z určitých důvodů a v 99% to vždycky dopadne stejně. Tím nechci být negativistická, na světě je opravdu hodně lidí a nemá cenu se zdržovat mladým klukem, který ještě ani neví, jak se správně chovat ke své dívce. Říkám, měla jsem to podobně v tvém věku, já se bohužel tahala s tím klukem, nechala se sebou zametat a nevážila si sama sebe, akorát mě zdržoval od potenciálních partnerů, naštěstí jsem se včas odtrhla a nebyla jsem šťastnější :-) Nasaď si do hlavy motto "díky za to pěkné, ale sbohem". Nenech se do ničeho tlačit nikdy, i kdyby ti 20 lidí říkalo, že jsi hloupá, že se k němu nevrátíš, neposlouchej je, protože nejsi hloupá, když myslíš na své štěstí :-) nenech si zpochybnit svůj názor

  • vanilka0715.12.2020 13:37

    Dle mého pohledu nevíš co cítíš. Spíše ti je líto těch hezkých věcí, že již nebudou pokračovat. Jak již bylo řečeno, soustřeď se teď na studium, koníčky, můžeš trávit čas s kamarádkami.. Prostě dělej to, co tě baví. Časem potkáš někoho s kým budeš šťastnější a zažiješ ještě hezčí věci. Pamatuj, že něco musím zaniknout, aby mohlo přijít něco ještě lepší. Držím palce, nech se rozhodneš nejlépe jak je v dané chvíli možné.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist