Vpáčené bradavky

Otázku položila: Bývalá uživatelka #35934 8.3.2012 19:39

Ahoj holky, chci se zeptat na vpáčené bradavky a nemožnost kojení. Vy, které jste to tak měly, byly Vaše bradavky vpáčené již během těhotenství? Bradavky mi pěkně stojí, ale někdy se mi teď stane, že je mám uvnitř a nevylezou. Mám se obávat, že nebudu moct kojit? Stane se mi to opravdu jen výjimečně. Děkuji za odpovědi zkušených matek:-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mně v porodnici řekli, že mám krátké bradavky. Ale kojení jsem zvládala za pomoci kojících kloboučků. Časem to šlo i bez nich. A kloboučky se snad používají i v případě vpáčených bradavek. Takže by to neměl být problém, kdyby se mimčo nechtělo chytit, lze tomu pomoci :o)

  • Já mám ploché nebo plošší, a kojit můžu. Laktační poradkyně mi říkala, že pokud se bradavky vztyčí při zimě, vzrušení nebo nějakém dráždění, tak kojení možné bude. Takže myslím nemusíš mít obavy.

  • Já mám vpáčenou bradavku na jednom prsu a moc jsem z něj teda nekojila. Nějak to moc nešlo, ale dr mi během těhotenství doporučila používat formovač. Jenže mě by to vadilo něco nosit.

  • Ahojky já je měla venku jen při vzrušení nebo při zimě a kojit krásně můžu, malej si je tak krásně vytáhl že teď je mám venku pořád :-DD

  • Moje malá nemohla moje bradavky chytit a tak jsem kojila 3 měsíce přes kloboučky a někdy nabízela samotné prso a nakonec jsem kojily do 2 let. Druhé dítě už mělo prsíka tak pěkně přichystané, že to šlo jako po másle :-D Pořiď si kojící kloboučky a ničeho se neboj. Určitě to půjde;-)

  • Ahojky měla sem je vpáčený a poslední měsíc těhu sem si na sebe párkrát vzala formovače bredavek, ale asi pětkrát. Když se malá narodila tak si je sama vytáhla a teď je mám furt venku :-). JInak tetě je nevytáhla tak používala kloboučky, ale protože byla líná si je nandavat a pak mít po dvou týdnech přestala :-(

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist