Vlozky do porodnice

Otázku položila: Bývalá uživatelka #179958 30.6.2018 7:45

Ahoj holky.jake ste si kupovaly vlozky do porodnice? A kde a kolik balicku? Ja mela menzes vzdy silene silnou, nosila sem tampony,ve vlozkach se nevyznam.kdyz sem ji mela tak mi vydrzela max 3 h a protekla.co kdyz budou ocistky taky silne? Existuji vice typu poporodnich vlozek? Dekuji za komentare a rady

  • 30.06.2018 12:55:20 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • V lékárně přímo porodnické nebo prostě obyčejné za pár korun.měla jsem dvě na sobě.

  • U ocistku budeš vložku měnit casto, 3hodiny ji mít nebudeš,teda já ji měla hodně často.
    Jinak porodnické vložky jsou od Samu ty jsou klasické a pak jsou ještě delší flower,už si nepamatuju celý název. Ale v porodnici ti řeknou že si máš dávat dve, já dávala vždy tu delší a nato tu kratší takhle asi první 3-4 pak už stačila jedna.
    Jinak je koupíš buď v lékárně nebo na eshopu kde mají dětské zboží/a potřeby pro maminky :-)

  • Ahoj, já používala BATIST FLOWER. Jsou takové dlouhé, používala jsem taky dvě přes sebe, abych náhodou neprotekla.
    Doma pak klasické neparfemované vložky.

  • Na první týden jsem měla vložky Samu - balík po 56 kusů, ale končím druhý týden po porodu a skoro polovina mi jich zbyla. Jsou to velké široké obdélníky, takže mi neprotekly ani v noci. Podobné jsem dostávala i v porodnici.
    Na další dny doma používám Batist Flower, jsou tvarované, užší mezi nohama a lépe se s nimi chodí. První dny bych s nimi ale nevydržela. Paní se mnou na pokoji je měla od začátku a furt jí to teklo zepředu, zezadu i z boku.
    A množství - zatím používám třetí balík těch Batist Flower, už měním tak jednou za tři čtyři hodiny.

    Normální vložky určitě první týdny nenos, protože mají dole nepropustnou vrstvu, kvůli které se rychle zapaříš a můžeš si způsobit zbytečně komplikace.

    A k těm poporodním vložkám si kup síťované kalhotky.

  • Ty porodnické vložky se nelepí, ty si prostě dáš do sítovaných kalhotek. Já je měnila vždy, když jsem šla na záchod. Ted nám koupené třeba tři velikosti, uvidím dle potřeby. Koupíš v lékárně, v drogerce, na netu. U nás v porodnici dávají, ale zas jich nebylo tolik a přes víkend se moc nedoplnuje takže mám,něco nachystané plus když tak manžel přiveze. Prostě u očistků a hlavně v porodnici je lepší měnit po každé návštěvě toalety a sprchy. Já teda byla ve sprše dost často. Ale uvidíš, jak to bude vyhovovat tobě. Mám i jeden balík, 10 ks, který jsou fakt velký, ale říkám si, že na noc dobrý :-) :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 445 odpovědí a 409 668 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist